soxbo-4

String

Maria/Husligheter

Vissa saker blir man mer än lovlig kräsen när man jagar. Stringhyllor är en sån grej för mig, jag äger inte en enda, främst för att jag 1) vill hitta en med exakt rätt mått i bra skick och framför allt att 2) jag vill FYNDA den. Inte betala överpris på stockholmsk vintagebutik, utan snava över den på någon släktings vind, i en sopcontainer på gatan eller till riktigt minipris på sommarloppis. Hittills har det inte hänt, alltså äger jag ingen stringhylla.

Hittills har jag också varit lite anti att köpa en nyproducerad, även om de är snygga, men efter att ha sett denna vita hos Varpunen börjar jag krokna lite i min övertygelse. Vitt mot vitt är inte dumt!

String shelf (Varpunen) – Husligheter.se

Translation: I love String shelves, but since I don’t want to pay too much for a vintage one I haven’t got one yet. This white one is not vintage, but it looks great against a white wall.