Apricot + orange

11 maj, 2013 6 kommentarer
Colours / Färger

Annonsen laddas.

Ni vet hur det är när man får en hangup på något – plötsligt ser man det överallt. Så inspiration på färgkombinationen aprikos och orange råder det ingen brist på, frågan är bara om det är en tillfällig vurm eller något jag bör ta fasta på efter flytten? Hur lång tid bör man ge sina inredningscrushes innan man vet om man hittat en långvarig kärlek eller om det bara var en tillfällig förälskelse? Nån som vet? (Bild via Ellens album, styling Rikke Graff Juel, foto Frederikke Heiberg.)

Apricot + Orange (Ellens album) – Husligheter.se

Translation: This is my colour crush of the moment – apricot + orange. The question is whether it is just a crush or real love – how do you know? Should I go for it and use it in my home or stay away?