Husligheter

Blog roundup – the kids edition

Ännu en vecka har gått och jag hinner knappt med – Tilda och Alfred fyller hela tio (!) veckor idag och jag undrar i mitt stilla sinne om jag plötsligt kommer att vakna en dag och upptäcka att de har tagit studenten, så fort går det. Och det kan väl tänkas att kidsen har fått mig att spana lite extra efter barnrelaterade länkar de senaste veckorna, därav tipset om två pinfärska e-magasin bland annat. Happy reading!

Furry friends by Jennie Ekström - Husligheter.se
I helgen klickade jag hem den fina girlangen Furry friends av Jennie Ekström från Mokkasins webshop och den får bli veckans presenttips på barnfronten. Älskar den charmiga stylingen som Mokkasin-Sofia gjort också, bara den i sig är inspiration.

Sweet Paul and Lille Nord – Husligheter.se
Sweet Paul har jag tipsat om flera gånger tidigare, med mat och design i en härlig och välfotograferad mix. Nu har The Kids Issue släppts, med barnkalastips, pyssel och annat finurligt. Lille Nords fjärde nummer är ett annat färskt e-magasin med liknande innehåll och båda är så klart alldeles gratis så att pengarna kan läggas på ingredienser och pysselmaterial istället. (Spana även in Lille Nords sajt!)

Tulip and I – Husligheter.se
Tulip + I är ett kanadensiskt märke med fina babytexilier i dimmiga pasteller, handgjorda och handtryckta (och inte minst möjliga att klicka hem). Bakom kollektionen finns inredningsstylisten Natalie Adamov vars dotter fick arbetsnamnet Tulip, därav namnet. Natalies portfolio är också väl värd att kolla in. (Via 79ideas)

Pinterest Lille Lykke – Husligheter.se
Pinterest är i alla lägen en fantastisk källa till inspiration, så även för barnrum så klart. Jag gillar till exempel LILLELYKKE_coms boards. Har du tips på fler härliga boards med barnrumsinspiration? Tipsa mig gärna!

Translation: This week’s blog roundup has a kids’ theme, I hope you find something you like!

 

Kommentera

Kommentera

Barnrum är svårt. Det måste ju fungera – det ska kunna lekas, ritas, pysslas och byggas… Och som förälder vill man gärna ha det snyggt. Och så växer de små liven; och nya funktioner behövs… Dessutom ska det vara mysigt, inspirerande, kreativt och rogivande – allt på samma gång :) . Som sagt – jag tycker det är svårt att få ”till det”…

Cecilia 13 maj, 2013 07:43 /

Svara

Barnrummen är de roligaste rummen att inreda hemma tycker jag. Där vågar jag ta ut svängarna mer med färger och former än i övriga rum. Jag har massor med fina barnrum ( tycker jag : ) i många olika stilar på mitt ” kids-board”

http://pinterest.com/sofiamagdalenah/kids/

Sofia 14 maj, 2013 11:53 /

Svara

Enilorach1
Fina bilder under kategorin barn

C 16 maj, 2013 09:05 /

Svara

thank you :)
hugs from prague,
radostina

radostina http://www.79ideas.org 27 maj, 2013 09:07 /

Svara