Giveaway: Win lighting from Irislights!

13 maj, 2013 59 kommentarer
Giveaways / Tävlingar

Annonsen laddas.

Ny vecka, ny tävling! Denna vecka ligger det inte mindre än 14 ljusslingor i potten och sju vinnare får alltså två var! Ljusslingorna är av märket Irislights, består av 20 bollar per slinga och finns i flera olika varianter, du väljer själv vilka färger du vill ha om du vinner. Värdet per vinst, två slingor, är 560 kronor.GiveawayFör att vara med och tävla om slingorna ska du gilla Irislights på facebook och svara på frågorna nedan i en kommentar.

  1. Vad heter Irislights ljusslinga med enbart vita bollar?
  2. Om du fick komponera en egen ljusslinga, vilka färger skulle du välja då?

Tävlingen är öppen till och med söndagen den 19:e maj, och du måste vara bosatt i Sverige (eller ha en svensk adress som vinsten kan skickas till) för att kunna vinna. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

Update! Grattis till vinnarna; Emma Fahlstedt, Frida, Emma (13 maj, kl 21.33), Britta Högström, Maria (14 maj, kl 08.54), Susanne Kings och Jessica. Ni har mail!

Translation: Giveaway! Only for readers living in Sweden though.

 

 

Skriv en kommentar

*

59 kommentarer

Enbart vita heter antagligen ”Pure white”, jag gissar eftersom jag inte kan finna mycket info på deras webbsite.

Jag skulle kombinera Pure white och Creamy white.

Den som är vit heter Pure white! Riktigt fin!

Om jag skulle få kombinera en egen ljusslinga skulle jag blanda vita och citrongula. Jag har en del oranget hemma och tror att det skulle bryta av snyggt med lite somrigt och vårigt gult. Den slinga skulle jag lägga i en stor glasvas som på bilden, blir en fin ljuskälla!

Tack för en bra inspirationsblogg!

1. Pure white
2. Jag skulle skapa ljusslinga med femtiotalsblå/blågrå och vita bollar, för att matcha tapeten Trapez av Arne Jacobsen!

1. De heter Pure White!
2. Om du fick komponera en egen ljusslinga, skulle jag definitivt välja något färgglatt för att ge mitt annars vita rum kontrast. Eftersom sommaren nalkas skulle jag därför välja pastelliga färger – gärna grönt, beige och rosa!

Svar fråga 1: pure white

Svar fråga 2: lila är ju vårens nya stora it- färg i inredningsväg och då skulle ja vilja ta tillfället i akt o göra en ljusslinga i lila’s alla olika kulörer. Den skulle få gå under namnet ”Purple Haze” 😉

1. Den heter Pure white
2. Min ljusslinga skulle vara i olika pastellfärger, så att den påminde om amerikanska pastiller: mintgrön, pastellila, ”off”orange och vitt. Skulle va läckert på balkongen i sommarkvällen tror jag 🙂

1. Slingan heter Pure White.
2. Vit, blekrosa, ljusgrå, ljusblå samt mint – för att passa in i ett av sovrummens hörn.

1. Pure Whitney

2. Jag skulle blanda rött, blått, gult, grönt för en känsla av gammal dansbana och sedan skulle jag ha den på altanen under sommaren

1. Pure White
2. Ärtgrön Irislights skulle jag välja! Fantastiskt fin på balkongen, för att lysa upp blommorna samt ge mig en känsla av sommaräng i sovrummet.

1. Den heter ”Pure White”
2. Jag skulle välja att göra en med grå, vita och beige toner, soft och elegant med ett behagligt ljus. ”lovely desert” skulle bli ett perfekt namn.

1. Pure White
2. Jag skulle kombinera några bleka pasteller med 1-2 bollar i neon, en oväntad och cool kontrast.

1. Pure white.
2. Vi behöver nåt lila till sovrummet i belysningsväg just nu så jag skulle kombinerad mörklila med ljusgrått

1. Pure White
2. Om jag fick skapa min egen ljusslinga så skulle det bli en med bollar i olika gula och gröna nyanser, från ljust limegrön till sommargräsgrön, så ljuset den ger känns precis som det i en syrénberså. Den skulle få äran att lysa upp många sensommarkvällar på min veranda, framförallt den där kräftskivan jag planerar med alla mina saknade vänner!

1. Pure White
2. En slinga med olika nyanser av färgen mint (som jag helt snöat in mig på) kombinerat med vita bollar.

Nu håller jag verkligen tummarna! Dessa skulle passa perfekt till mitt bröllop hemma i sommar.

1. Pure white
2. Om jag fick designa en ljusslinga skulle jag välja bleka varma färger som gräddvit, ljust pastelligt orange och gult.

Älskar de här ljusslingorna, de som liknar julgirlanger kan slänga sig iväg från väggar och alla andra ställen de finns 😉

Svar: Pure White

Önskeslinga: Jag tycker Creamy White har allt men ett alternativ kan vara en med starkare varma färger som kan likna vid de färger man ser i en öppen eld. Tror det är lugnande och bra mysfaktors färger för alla. Pastellfärger som går ton i ton är också mycket fint, pastell för att det är vackert släckt och tänt så får du ett bra sken som är mjukt. Jag tycker det är mest vilsamt för ögat om inte färgerna är opponenterna utan ligger varandra nära i färgskalan.

Gillar Irislight enormt <3
Facebooknamn – Britta Högström

Gillar på Facebook 🙂
1. Pure White
2. Min egen komponerade slinga hade gått i i olika vita och gråa nyanser, gärna att några av bollarna har inslag av några av de andra färgerna.
Håller nu tummarna 🙂

Den vita slingan heter Pure White.

Om jag komponerade en egen slinga skulle jag just nu inspireras av vårblomman vitsippa som är; ljusgul, offwhite och klargrön.

Åhhh vilken utlottning! Som jag letat efter liknande ljusbollar…

1. Den vita ljusslingan har det vackra namnet Pure White.

2. Fick jag möjligheten att komponera en egen slinga skulle den vara i naturfärger typ hampa och lin blandade med vita bollar…

Håler alla tummar hårt!!!

Kram Susanne

1. Ljusslingan heter Pure White.
2. Min egen ljusslinga skulle jag göra i olika gråstensnyanser och med kanske en eller två bollar i en pastellfärg åt det blågröna hållet!

1. Den fina vita slingan heter Pure White

2. Om jag fick välja så skulle jag göra en slinga i färgerna puderrosa, mintgrön och vit. Och så skulle jag döpa den till att heta Pastel Pearls 🙂

1. Den hel vita ljusslingan heter Pure White.
2. Jag är väldigt förtjust i deras ljusslinga blueberry, men skulle även plocka in lite grönt, ex klargrönt i slingan. Skulle då passa perfekt i mina pojkars rum!

1. Pure White
2. En slinga med bollar i ”smutsiga pasteller” på vår/sommar och en med ”murriga höstfärger” till höst/vinter.
Gillar på FB 🙂

1 Pure White
2 Mitt magnoliaträd har just blommat över och jag skulle gärna ha en ljusslinga med vita, ljust rosa samt några enstaka mörkt rosa bollar för att påminna mig om blomsterprakten året om.

1. Den heter pure white
2. I så fall skulle jag göra en retroinspirerad version i turkos, orange och vitt (och sedan ha den i mitt kök, som går i de färgerna).

1. De helvita slingorna bär namnet pure white
2. Jag har länge önskat mig en gammaldags folkparks- eller tivolikänsla i trädgården på landet. Färgglada ljus gör mig glad, väcker lekfullheten och skapar sommarstämning. Tivoli är mitt val. Strukturen på iris lights ger bollarna en exklusivare framtoning, vilket tilltalar mig

1. Pure white

2. Jag skulle skapa en ljusnings i mjuka gråblå nyanser till min minsta som äntligen bestämt sig för att han är stor nog att sova hela natten i egen säng! Perfekt nattlampa!

Har gillat på Facebook & den helvita heter Pure White.

Om jag fick sätta ihop en slinga med vilka färger jag ville så skulle jag utgå från en som jag såg redan fanns, nämligen den som heter Tivoli. Däremot skulle jag lägga till några färger, t.ex. den ljusare lila färg som finns i Lavender och en mörkare blå boll (t.ex. den blå som finns i Fresh Aqua). Skulle passa perfekt i ett lite tomt och mörkt hörn som finns bredvid en samling tavlor som i sig är fulla med starka härliga färger.

1. Pure White.

2. Jag skulle satsa på en kombination av ljusrosa och grönt, en av de bästa färgmixerna och dessutom passande på ljusslinga som lätt för tankarna till nöjesfält!

Har gillat och delat.
Den vita slingan heter pure White.
Om jag fick välja färg till en slinga, skulle jag välja en i ljusgröna nyanser. Den skulle bli perfekt i mitt renoverade uterum.

1. Pure white.
2. Jag skulle skapa en ljusslinga som jag kallar Apple blossom, där färgerna skulle gå i samma färgskala som ett blommande äppelträd: vitt, skärt, lite mörkare rosa och några enstaka inslag av krispigt grönt. Denna fina slinga skulle få pryda sonens rum.

1. Pure White
2. Eftersom jag älskar rosa skulle jag vilja skapa en ljusslinga med bollar i riktigt ljus pastellrosa (tänk rosa sockervadd), ljus cementgrå samt vit. Enkelt och diskret men ändå så himla fint!

Har självklart gillat på Facebook med samma namn som mailadressen 🙂

1. Pure white.
2. Jag skulle skapa en slinga med min favoritfärg-kombination (för tillfället) som består av ljusblå och orange. Kanske en ljus ljus ljusblå, en ljusblå och en orange boll.

1. Pure White

2. Svart, rött och gult skulle jag ha valt! Elitseriens bästa hockeylag för de som har koll 😀 skulle sitta fint i min hall!

1. Den heter Pure White
2. Jag skulle vilja göra en färgglad variant med två rosa nyanser, vitt, turkost och gult. Mina favoritfärger som jag skulle bli glad av att se varje dag i en ljusslinga!

1. Den heter Pure white.
2. Min egenkomponerade ljusslinga skulle vara i gammelrosa, brunt och gräddvitt. Som en somrig tårta i olika lager. Slingan hade passat perfekt i vårt uterum! Omringad av mina gammelrosa pioner som snart står i blom!

Gillar på Fb som Anneli Andersson

Gillat på FB!

1.Pure white.
2. Valet är givet, det blir fyra nyanser av rosa. Från ljusaste babyrosa till starkaste godiscerise! Härligt somrigt!

Gillat på FB.

1. Pure white heter den vita slingan.

2. Det skulle vara fantastiskt med en slinga till barnens lekrum som skulle passa med de färger som redan finns där, dvs duvblått, hallonrosa, vitt och ljusgrått.

1. Pure lights
2. Åh, jag skulle kunna komponera ihop hur många som helst, men fick jag bara göra en skulle den vara i olika grå nyanser, blandat med lite lilarosa.

Gillat på Facebook.

1. Pure white är namnet.
2. Jag skulle vilja komponera ihop en ljusslinga med lite pastelliga toner, i färgerna ljusrosa, ljusblått, mintgrön och kanske en ljus ton av orange.

Hej!
Svar 1: Pure White, heter ljusslingan med enbart vita bollar…
Svar 2: Och finge jag komponera en egen ljusslinga så skulle
jag blanda Dandelion, med Sheer Pink, tror att det
ge ett fantastiskt varmt och ombonat sken…
Och det skulle harmoniera med de färger som
jag älskar att omge mig med.
Ha det så fint önskar Marie

Har självklart gillat på fb (Marie L-m)

1. Pure White

2. Eftersom jag är tokig i grönt i min inredning så skulle min slinga gå i olika nyanser av grönt förstås!

1. Pure White heter den helvita slingan

2. Om jag fick komponera en slinga så skulle den gå i tonerna grå, svart, beige och vitt. Stilrent och enkelt är min stil!