Giveaway: Win blanket from Wohnzimmer!

20 maj, 2013 21 kommentarer
Giveaways / Tävlingar

Annonsen laddas.

Varma filtar hör inte bara hösten till, så här års är de perfekta för att kunna sitta ute trots att värmen inte riktigt är pålitlig alla dagar. Och när sommaren är här på allvar blir de perfekta picknickfiltar! I veckans vinstpott ligger tre mysiga Scottish style-plädar i mjuk ull/syntet-mix från Wohnzimmer, värda 479 kronor styck.

Giveaway: Blanket from Wohnzimmer – Husligheter.se

För att delta i tävlingen svarar du helt enkelt på följande två frågor med en kommentar:

  1. Vad betyder Wohnzimmer?
  2. Hur kommer du att använda filten om du vinner?
Du har en vecka på dig att svara – lycka till!
Update: Grattis till vinnarna Marie L-M, Martina och Pernilla H!
Translation: Giveaway of the week! Open for all readers! (Use google translate if you don’t understand Swedish.)

 

Skriv en kommentar

*

21 kommentarer

1. Vardagsrum och i deras hittar man underbar inspiration och drömmar om vacker design för sitt eget rum.

2. Ungefär 1,5 timme innan gryningen kör jag med min dotter tvärs över Skåne till Stenshuvuds nationalpark = paradiset på jorden just nu. Sen kurar vi ihop oss under filten och ser soluppgången över det stilla havet medan vi försöker lista ut vilken av alla fågelsång som är näktergalens. Det doftar hav och doften av ramslöken från skogen når oss ibland. Vi äter varsin baguette och dricker te och tänker det här är den bästa frukosten jag nånsin ätit.

1. Vardagsrum
2. Filten hade fått följa med ut på altanen när det börjar dra mot skymning nu under sommaren. Sedan hade den fått flytta in i vårt sovrum som liten stämningshöjare. Tror tom att jag skulle kunna tänka mig att ha den hängande på väggen när den inte används, tex på en snygg ”wiregalge”

1. Det betyder vardagsrum
2. Vi budar på en lägenhet idag!! och om vi vinner får vi äntligen två sovrum (ett åt oss och ett åt barn och gäster) och ett vardagsrum – vår tvåsitssoffa kommer behöva sällskap – gärna av en scottish style pläd.

1. Vardagsrum
2. Filten skulle bla användas på vår mysiga balkong nu under vår/sommar/höst. Då vi väntar vårt första barn ibörjan av augusti räknar jag med många långa stillasittande stunder här i sommar. Eller varför inte sen under hösten med den lilla krabaten!

1. stue/vardagsrum

2. hvis jeg vinder tæppet, skal det med mig til københavn. jeg bor på nuværende tidspunkt i jylland (DK), og skal flytte hjemmefra til København til sommer. Det er langt væk hjemmefra, men med et tæppe at lune sig under i de kolde, ensomme nætter ville kunne lysne tingene op. Og så ville det passe fantastisk godt ind i indretningen af min første lejllighed.

1) Vardagsrum
2) Om vi (idag!) äntligen hittar vår lägenhet i djungeln som kallas bostadsmarknad, efter ca 6 års letande, kommer filten inte bara få vara med på balkongen (som tyvärr inte har kvällssol) utan även hjälpa oss att piffa till vår erbarmligt gamla soffa tills dess att vi köper en ny. Det bör väl ta max 6 år det med…

1. Det betyder vardagsrum

2. På våran säng! Våran gamla härliga filt min man hade med sig när han flyttade in hos mig börjar rimma på sista versen, och en ny härlig filt behövs. Jag fastnade för denna, då jag varit i Skottland en gång, och älskade det otroligt mycket. En spännande land som jag måste besöka snart igen!

1. Betyder Vardagsrum

2. Filtar uppfanns ju för att hålla värmen i kroppen, vilket jag absolut kommer använda den till sena sommarkvällar eller när jag är sjuk och ligger i soffan som en zombie, följt med i bilen på roadtrips genom olika länder. Filten hade absolut blivit en familjemedlem och en kompis som tar hand om en när kroppen inte orkar hålla värmen längre.

1. Vardagsrum
2. Jag skulle slå in det i ett paket och ge till min mamma i morsdagpresent. Bara för att hon alltid ställer upp för mig och min lilla familj. Den skulle göra sig jätte fint på deras nybyggda altan, då kan de sitta ute länge på kvällarna och njuta av lugnet.

1. Vardagsrum
2. Jag skulle ta med den till sjön när jag och mitt kompisgäng grillar och spelar kubb på helgkvällarna. Jag kan inte tänka mig något bättre för att värma våra frusna studentfötter här uppe i kyliga men soliga Umeå!

1. Vardagsrum
2. Pläden skulle få en hedersplats var den än hamnar i min nya lilla lya! Förmodligen kommer den att flyttas mellan såväl sängen (agerar soffa när jag har gäster) som balkongen – för svala sommarnätter – och inte minst följa med på picnic och andra utflykter i vackra Stockholm!

1. Vardagsrum
2. På sena sommarkvällar ute på balkongen. Perfekt men en varm och snygg pläd när solen börjar gå ner över horisonten.

1. Vardagsrum
2. Filten skulle användas dagligen. i soffan, i sängen, vid matbordet, på balkongen, på picknick o sv. man kan aldrig ha för få filtar!

1. Wohnzimmer betyder vardagsrum
2. Jag skulle använda filten när jag sitter på bron om kvällarna & njuter av fågelkvitter och fladdermöss som flyger förbi. Även som en mysfilt i soffan regniga dagar som idag.

1. Det betyder vardagsrum
2. Om jag vinner ska jag använda filten på min inglasade balkong. Där behövs en värmande filt på kvällarna, och den här ser ut att vara riktigt mysig att svepa om sig!

1. Vardagsrum.
2. Jag får för mig att den faktiskt skulle passa fint i våran soffa i vardagsrummet där jag har tre st Lisa Bengtson kuddar som jag sytt själv i mönstret ”Baronessa” svart/vita. Tyvärr har jag somnat i soffan alldeles för ofta denna vecka och idag plockade jag faktiskt bort mina ”vinterfiltar” så vad ska jag nu värma mig med?! 🙂

1. Vardags rum
2. Den hade vackert fått värma mina axlar när jag njuter av vackra sommarkvällar på bryggan, med benen pendlandes i vattnet och med picknickkorgen nära till hands.

Svar 1: Wohnzimmer = vardagsrum!

Svar 2: Jag är en otroligt frusen person, fryser alltid om axlar och rygg.
Så när alla, ja nästan alla, sitter ute grillar och myser, så sitter
jag inrullad i en filt och fryser…. Så slippa frysa, och få behålla
lite av min värdighet, och sitta inrullad i en betydligt mer
”stylish” filt, än mina sladdriga och ack så noppriga filt..
Det hade jag uppskattat oerhört!

Wohnzimmer betyder vardagsrum och jag tror nog att om filten fick bo hos mig sa skulle den fa flytta runt. Lite i soffan i vardagsrummet nar jag tittar pa film och balkongdorren ar oppen och sommarkvallen ar kylig och sen nar jag vill ata frukost lite for tidigt pa balkongen nar solen inte riktigt natt runt hornet och sist men inte minst kommer den nog fa ligga lite i fotanden pa sangen och vara redo nar eftermiddags vilan kanns lite for sval.

Vardagsrum

Filten skulle bli min och bara min 🙂 När bebis sover får filten åka fram och höra till min egentid, passar lika bra på sommaren som till hösten, på morgonen och till kvällen!