Husligheter

Habitat to Stockholm

Nu börjar det hända saker – nyligen skrev jag om att Zara Home är på väg hit, och nu står det klart att även Habitat öppnar i Stockholm i augusti! Det blir PUB-huset som får äran, och Habitatbutiken kommer att drivas i R.O.O.M.s regi. Kul, jag har alltid gillat Habitat och minns med nöje en Ryanair-flygning från London när jag försökte smussla med mig två stora vita lampskärmar som handbagage … Det gick märkligt nog vägen! Hur som helst är jag mycket pepp på detta, för nu när jag har barn och inte kommer att resa fullt lika mycket så gillar jag egoistiskt nog att saker jag gillar kommer till mig. Annars tycker jag generellt att det är en poäng med att utbudet inte är detsamma i alla länder, det blir liksom roligare att resa omkring då. Men nu – hurra!

Habitat to Stockholm! – Husligheter.se

Translation: Hooray, Habitat’s coming to Stockholm this fall!

Kommentera

Kommentera

Åh vilken rolig nyhet! Har också handlat på Habitat i England tidigare men det går ju år mellan varven, så hoppas på stort utbud då, så enkla snygga saker!

Camilla/Stilitiden

Camilla/Stilitiden http://www.stilitiden.se 24 maj, 2013 06:09 /

Svara

Är vinnarna i Irislights-tävlingen utsedda än? Har skrivit på deras FB-sida också utan att fått svar än.

lejnox http://www.lejnox.se 24 maj, 2013 07:28 /

Svara

Men vilken kul nyhet! Om jag minns rätt så hade R.O.O.M, när butiken låg på Kungsholmen, ett mindre utbud från just Habitat. Men nu när det blir en egen butik, så blir väl sortimentet lite större hoppas jag!

/Lovina

Lovina http://designbylovina.blogspot.se/ 24 maj, 2013 10:24 /

Svara

Skoj!

Nissan 26 maj, 2013 12:44 /

Svara