Blog roundup

28 maj, 2013 1 kommentar
Blog roundup / Bloggrundan

Annonsen laddas.

Lite sen blev jag den här veckan på grund av att jag lyckades tajma makens tillbakagång till jobbet (han har varit ledig med mig och tvillingarna i 2,5 månader) med en härlig feberfrossa – inte så smart. Men nu mår alla bra igen och jag har hunnit scanna av mina favorithörn av nätet, så här är mina favoritlänkar från den gångna veckan!

Safari inspiration, photo Magnus Anesund, stylist Agneta Törnqvist for ELLE interiör – Husligheter

Ständigt denna jakt på alternativ till den dominerande grafiska stilen … ELLE interiör har precis publicerat ett fint safarijobb stylat av Agneta Törnqvist och fotat av Magnus Anesund som påminner om de svartvita interiörer vi knarkat de senaste åren, men som suddar ut de skarpa kontrasterna en aning. Svart blir grått, vitt blir blekt gulgrönt – som en ruffig variant på de ljuva pastellerna. Fint!

Mass light by Norm architects in ELLE – Husligheter.se

 

Att följa bloggar är inte det enda sättet att få inspiration – att följa företag via facebook är ett annat. Norm architects har en levande facebooksida där mycket fint dyker upp. Den här bilden är från en ELLE-plåtning, där Norms Mass light använts som rekvisita.

Summertime DIY – Husligheter.seSnart är det sommar och något ska man ju fördriva alla långa, lediga dagar med. Hittade det här fina pysslet hos Interiors originals och det är en idé jag ska spara i bakhuvudet både med tanke på långa strandpromenader och eventuella regniga dagar. Måste bara bunkra med lite färg …

Och PS – så ser jag också fram emot Ylva Skarps samarbete med Moltaz designshop som släpps i butiken på lördag!

Translation: This week’s blog roundup, one day late because boring things like fever …

 

 

Skriv en kommentar

*

1 kommentar

Jag gillade verkligen Elle Interiörreportaget och den fina bilden med sänghimeln i senaste numret. Tack återigen för en fin blogg roundup!!