Husligheter

Flip around table by Norm for Menu

Passar på att avnjuta lite långsamt söndagsmorgonsurfande med en kopp te medan övriga familjemedlemmar sover (hett te är en lyx just nu – vet inte hur många kallnade koppar jag bär undan varje dag) och hittar fina Flip around table, designat av Norm architects för Menu. Kvadratsmart, multifunktionell och inte minst snygg liten möbel som går att använda på en mängd olika vis. (Via Vosges Paris, men även Emma har skrivit om det.)

Flip around table by Norm for Menu – Husligheter.se Flip around table by Norm for Menu – Husligheter.se Flip around table by Norm for Menu – Husligheter.se Flip around table by Norm for Menu – Husligheter.se Flip around table by Norm for Menu – Husligheter.se

Translation: Sunday morning surfing while the rest of the family is sleeping. Found the Flip around table by Norm architects for Menu, so clever and stylish at the same time!

Kommentera

Kommentera

Den där pallen, bordet, fatet, och allt vad den är, tycker jag är helt outstanding! Att lyckas med en fantastisk snygg design är en sak, att få till fler funktioner som dessutom är ren nytta och mobilt i det lilla hemmet till exempelvis – det är stjärnstatus!

Ha en vilsam söndag med mer hett te;-)
Camilla/Stilitiden

Camilla/Stilitiden http://stilitiden.se 2 juni, 2013 10:53 /

Svara