On the dark side

7 juni, 2013 1 kommentar
Homes / Hem

Annonsen laddas.

När man är i flyttartagen så händer ungefär samma sak som jag föreställer mig kan hända när man går i skolan och flyttar till en ny stad – man får en chans att anta en ny personlighet, att börja om, att testa nåt nytt. När man är så ohyggligt gammal som jag är så har man ju visserligen låtit sin personliga smak skjuta ganska långa rötter, så någon total helomvändning stilmässigt är knappast aktuellt, men jag försöker hålla alla dörrar öppna när jag letar inspiration till vårt kommande hem.

De här bilderna från Fantastic Frank känns som ett ganska uppfriskande avbrott mot ”ljust och fräscht”, och även om jag inte tror det kommer att bli några mörka väggar hemma hos mig så åker de ner i inspirationsmappen. Man ska aldrig säga aldrig …

Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se Apartment för sale (Fantastic Frank) - Husligheter.se

 

Translation: Moving house means you get a chance to change your style, and even though I’m a bit too old and set in my ways to go for something completely new I’m trying to keep an open mind. These dark walls might not be the answer, but they look cool!

 

 

Skriv en kommentar

*

1 kommentar