soxbo-4

Modern greens

Maria/Husligheter

Minns ni min fäbless för orange? Well, tro det eller ej, men den har faktiskt ebbat ut de senaste åren. Och sakta men säkert ersatts av vad som sedan visade sig bli Pantones färg för 2013 – smaragdgrön. Det började nog med mina köksstolar och det senaste exemplet är ju sänggaveln, och än har jag inte tröttnat. Så när jag hittade Susanna Ventos fantastiska stylingjobb för Deko (plåtat av Kristiina Kurronen) på tema grönt bankade blogghjärtat lite extra hårt och jag måste förstås pynta bloggen med bilderna. Det här tror jag mer på framöver – stilkrockar som mellan de kitschiga brodyrkuddarna i rottingsoffan och den alltid lika snygga AJ-lampan. Och så färg – hurra!

Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Husligheter.se Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Husligheter.se Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Husligheter.se Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Husligheter.se Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Husligheter.se Susanna Vento + Kristiina Kurronen for Deko – Husligheter.se

Translation: Love these pics styled by Susanna Vento and photographed by Kristiina Kurronen for Deko – and they feature my new favourite colour, emerald!