Husligheter

Cool kitchen

Maria/Husligheter

I jakt på ett blogginlägg om en bordsskiva (som jag till slut hittade) fanns jag även det här snygga köket, renoverat av inredaren och designern Louise Liljencrantz Sievers och stylat av Move2. Favoritdetaljerna? Klinkergolvet i fiskbensmönster, mässingskranarna och glasstället på väggen. Kitchen dream by Louise Liljencrantz Sievers – Husligheter.se Kitchen dream by Louise Liljencrantz Sievers – Husligheter.se

Translation: Love this kitchen with the brass details, cool flooring and great glass storage on the right side wall.

Kommentera

Kommentera

Hej! Snälla, kan du inte dela med dig av inlägget om bänkskiva! Vi har precis köpt ny lägenhet för tredje gången på 6 år och jag är på jakt efter en bänkskiva….igen. Tycker det är så svårt. Antingen är de snygga men känsliga eller så är de fula och tåliga. /Mia

Mia 23 juni, 2013 06:42 /

Svara