New issue of Est magazine

6 augusti, 2013 3 kommentarer
Magazines / Magasin

Annonsen laddas.

Senaste numret av australiska e-magasinet Est har fått mycket och välförtjänt uppmärksamhet i den internationella bloggosfären, och jag föll lite extra för det här fina och höstiga stillebensjobbet som är precis så där mysmurrigt att det plötsligt känns rätt okej att hösten är på väg. Här är några bilder, fotade av Tara Pearce och stylade av Stephanie Stamatis, och resten hittar du i tidningen (att prenumerera är gratis). Ljuva höst, välkommen!

Est magazine issue 10 – Husligheter.se Est magazine issue 10 – Husligheter.se Est magazine issue 10 – Husligheter.se Est magazine issue 10 – Husligheter.se

Translation: I really like these images from the latest issue of Est magazine. Suddenly I’m ok with summer soon coming to an end, if fall is going to look this good!