Simple workspace makeover

13 augusti, 2013 3 kommentarer
Makeovers / Makeover / Office / Kontor

Annonsen laddas.

Ibland är den enklaste lösningen den snyggaste. Eller vad sägs om den här snabba makeovern av ett hemmakontor, där ett lite småtråkigt skrivbord och en hylla fick ett betydligt coolare utseende bara med hjälp av plywoodskivor. Jag tror (min finska är lite … rostig) att originalskivorna är borttagna, men jag undrar om man inte bara kan lägga plywood (eller OSB-board) direkt på de gamla hyllorna om bara kanterna ser snygga ut. Lite lack ovanpå och plötsligt ser hemmakontoret mycket coolare ut.

Before and after working space (Raw design blog) – Husligheter.se

Translation: I love this plywood makeover of a desk and shelf – pretty cheap and stylish at the same time. Maybe an OSB board instead?

Skriv en kommentar

*

3 kommentarer

This is great! I did close to the same thing with my desk, except I painted my surface with drawItpaint whiteboard paint and I have markers close by so that if I’m surfing the web or something I always have a place to jot down my ideas.