Husligheter

Simple workspace makeover

Ibland är den enklaste lösningen den snyggaste. Eller vad sägs om den här snabba makeovern av ett hemmakontor, där ett lite småtråkigt skrivbord och en hylla fick ett betydligt coolare utseende bara med hjälp av plywoodskivor. Jag tror (min finska är lite … rostig) att originalskivorna är borttagna, men jag undrar om man inte bara kan lägga plywood (eller OSB-board) direkt på de gamla hyllorna om bara kanterna ser snygga ut. Lite lack ovanpå och plötsligt ser hemmakontoret mycket coolare ut.

Before and after working space (Raw design blog) – Husligheter.se

Translation: I love this plywood makeover of a desk and shelf – pretty cheap and stylish at the same time. Maybe an OSB board instead?

Kommentera

Kommentera

Gillar plywood mycket. Så ja tack, det här gick hem hos mig:)! Snyggt med det ljusa träet, som ju dessutom är billigt. Till mörka, höstigare detaljer och varma metaller blir det jättefint.

Camilla/Stilitiden http://stilitiden.se 13 augusti, 2013 11:22 /

Svara

Camilla: Visst är det fiffigt med plywood, inte minst av budgetskäl!

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 17 augusti, 2013 06:17 /

This is great! I did close to the same thing with my desk, except I painted my surface with drawItpaint whiteboard paint and I have markers close by so that if I’m surfing the web or something I always have a place to jot down my ideas.

Ella Smith 21 januari, 2014 03:58 /

Svara