soxbo-4

The reason

Maria/Husligheter

Åh. Jag är så galet bloggsugen, men på grund av en katastrofalt dåligt skött internetflytt av Bredbandsbolaget så har jag FORTFARANDE inget internet (förutom ett oändligt långsamt mobilt internet som inte duger för annat än rena nödsituationer). Och jag vet inte ens när det kommer att ordna sig, eftersom det enligt Bredbandsbolaget är omöjligt att flytta ett företagsägt abonnemang snabbare än ”två till fyra veckor”. (Ursäkta?! Jag skulle vilja höra dem säga det om, tja, IKEA eller H&M skulle byta lokaler …)

Jag avskyr själv att läsa ”förlåt att jag inte bloggat”-inlägg så det tar emot att skriva så här, men jag känner ju att jag måste förklara varför det blir knäpptyst här trots att jag bara flyttat tre ynka kilometer. Jag lever, om än med en redig förkylning, och flyttlådorna börjar så sakteliga bli tömda, men bloggen måste tyvärr vänta tills jag har uppkoppling snabb nog att inte ge mig gråa hår.

Tack alla ni som röstat på Husligheter i Blog Awards! Blir hjärtans glad för varje liten röst, oavsett hur det går!

Translation: I’m so sorry for not posting, but I still haven’t got Internet at our new house due to some stupid delay. I’ll be back as soon as possible!