Ann Ringstrand’s summer house

10 september, 2013 4 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Nej, bredbandet funkar fortfarande inte (men förhoppningsvis löser det sig denna vecka), så jag hankar mig fram på ett mobilt bredband med dålig täckning. Men när jag fick se Felix Odells fina bilder av Hope-Ann Ringstrands fina sommarhus stylat av Saša Antić så var det värt en kvarts frustration för att få upp dem. De är så drömska och fina med riktig sensommarstämning – perfekt som ”pausmusik” i bloggen i väntan på höst/uppkoppling … Njut av dessa, så återkommer jag förhoppningsvis om ett par dagar med färsk inspiration.

Summer home of Ann Ringstrand/Hope, styled by Sasa Antic, photos by Felix Odell – Husligheter.se Summer home of Ann Ringstrand/Hope, styled by Sasa Antic, photos by Felix Odell – Husligheter.se summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter3 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter4 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter5 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter6 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter7 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter8 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter9 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter10 Summer home of Ann Ringstrand/Hope, styled by Sasa Antic, photos by Felix Odell – Husligheter.se

Translation: My internet connection is still horrible so I’ll be back later this week, but in the meantime I just had to show you the summerhouse of Ann Ringstrand (founder and designer of fashion brand Hope), photgraphed by Felix Odell and styled by Saša Antic. I love the mood!

Skriv en kommentar

*

4 kommentarer

Ja, vackert, drömmigt och snyggt! Gillar Hope och Ann Ringstrands skapelser, alltifrån modet, butiksinredningen till hennes Instagram-bilder. Så tack för din envishet, fin inspiration att se:)