Husligheter

Ann Ringstrand's summer house

Maria/Husligheter

Nej, bredbandet funkar fortfarande inte (men förhoppningsvis löser det sig denna vecka), så jag hankar mig fram på ett mobilt bredband med dålig täckning. Men när jag fick se Felix Odells fina bilder av Hope-Ann Ringstrands fina sommarhus stylat av Saša Antić så var det värt en kvarts frustration för att få upp dem. De är så drömska och fina med riktig sensommarstämning – perfekt som ”pausmusik” i bloggen i väntan på höst/uppkoppling … Njut av dessa, så återkommer jag förhoppningsvis om ett par dagar med färsk inspiration.

Summer home of Ann Ringstrand/Hope, styled by Sasa Antic, photos by Felix Odell – Husligheter.se Summer home of Ann Ringstrand/Hope, styled by Sasa Antic, photos by Felix Odell – Husligheter.se summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter3 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter4 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter5 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter6 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter7 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter8 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter9 summerhouse-ann-ringstrand-felix-odell-sasa-antic-husligheter10 Summer home of Ann Ringstrand/Hope, styled by Sasa Antic, photos by Felix Odell – Husligheter.se

Translation: My internet connection is still horrible so I’ll be back later this week, but in the meantime I just had to show you the summerhouse of Ann Ringstrand (founder and designer of fashion brand Hope), photgraphed by Felix Odell and styled by Saša Antic. I love the mood!

Kommentera

Kommentera

Åh, älskar matplatsen med den lilla udda stolen!

Emma 10 september, 2013 08:17 /

Svara

Ja, vackert, drömmigt och snyggt! Gillar Hope och Ann Ringstrands skapelser, alltifrån modet, butiksinredningen till hennes Instagram-bilder. Så tack för din envishet, fin inspiration att se:)

STILITIDEN http://stilitiden.se 10 september, 2013 09:38 /

Svara

Hej Maria, Är det ok om jag visar bilderna i min blogg med länk till dig? Vänligen Sanna

Bloggen, stilstudio på Aftonbladet

sanna http://www.wonderdeco.se 11 september, 2013 07:54 /

Svara

Hej Sanna, du bör kontakta Felix eller Sasa om du vill få tillstånd att publicera bilderna då det är de som har skapat dem. :)

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 11 september, 2013 10:01 /