Husligheter

House doctor aw2013

husligheter

Under min digitala frånvaro trillade House doctors Moments 2013-katalog ner i nätet, och som vanligt levererar de bildmässigt. Vi tar en titt!

Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se Housedoctor Moments 2013 – Husligheter.se

Min favorit måste vara de snygga lådhurtsarna som verkar gå att kombinera i det oändliga, de gjorde sig utmärkt även i verkligheten när jag spanade in dem på Formex. Visserligen ger de mig Montana-vibbar så det stänker om det, men eftersom de är i princip lika dyra så kan ju House doctor knappast beskyllas för att försöka sno åt sig Montanakunder med ebbande cashflow.

Vad tycker ni, ser ni något ni gillar?

Translation: Here’s the new Moments catalogue by House doctor. I love the cabinet modules, even though they do remind me a lot of Montana’s units. However, since these are practically as expensive you can’t really accuse House doctor of trying to steal Montana’s customers …

 • http://tinibelli.blogspot.se/ Eva, Tinibelli

  Jag fick ögonen på bordslampan på den 8:e bilden, i koppar med betongfot. Den skulle passa fint…
  Gillar också asken i koppar på den andra bilden. Jag fastnar ofta för askar, vet inte varför! Men hur många kan man ha? ; )

 • Jeanette

  Jag gillar kopparlampan med marmorfot! Så fin.

 • Björn

  Så snyggt! Min House Doctor favorit e sidobordet Mix ;)

  http://confidentliving.se/produkt/mix-sidobord