Minimalistic home

23 september, 2013 3 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Fantastic Frank är i farten igen, och ibland tror man nästan att bilderna är till för att bloggas om snarare än att locka potentiella köpare – alla dessa stilleben?! Och närbilder på badrumskaklet, men ingen riktig översiktsbild … Men jaja, jag är ju bloggare och inte spekulant, så jag borde ju inte klaga. Den här minimalistiska etagelägenheten i Midsommarkransen är ju inte fel att vila ögonen på.

Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se

Translation: Even though Fantastic Frank’s styling makes great pictures, I sometimes get the feeling that they’re aiming for blog attention rather than actually selling the apartments … But hey, I’m a blogger and not in the market for a new home, so why am I complaining? This minimalistic apartment deserves a post, I think.