Husligheter

Minimalistic home

Maria/Husligheter

Fantastic Frank är i farten igen, och ibland tror man nästan att bilderna är till för att bloggas om snarare än att locka potentiella köpare – alla dessa stilleben?! Och närbilder på badrumskaklet, men ingen riktig översiktsbild … Men jaja, jag är ju bloggare och inte spekulant, så jag borde ju inte klaga. Den här minimalistiska etagelägenheten i Midsommarkransen är ju inte fel att vila ögonen på.

Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se Apartment for sale (Fantastic Frank) – Husligheter.se

Translation: Even though Fantastic Frank’s styling makes great pictures, I sometimes get the feeling that they’re aiming for blog attention rather than actually selling the apartments … But hey, I’m a blogger and not in the market for a new home, so why am I complaining? This minimalistic apartment deserves a post, I think.

Kommentera

Kommentera

Snyggt! Jag brukar inte gilla minimalism, men detta var faktiskt riktigt snyggt! :)

Inramad inredning ~ Shabby chic och lantligt http://malinlindstroms.blogg.se 23 september, 2013 02:10 /

Svara

Haha. Jag håller verkligen med dig! Men är inte heller rätt person att klaga:)

Volang-Linda http://www.volang.elleinterior.se 23 september, 2013 08:57 /

Svara

Riktigt intressant vore ju att veta hur mycket priserna går upp av att ett objekt blir ombloggat? Annars har jag svårt att se varför mäklaren/säljaren skulle välja dessa bilder. Som sagt – det är ju fina stilleben men hur ser lägenheten ut, egentligen?

Linnea 25 september, 2013 11:45 /

Svara