Husligheter

Get the look: Reader's digest

Maria/Husligheter

Den senaste veckan har hösten verkligen rullat in över Stockholm. Regn, iskalla vindar och mörka kvällar – inget snack om att det är dags att lägga sommaren 2013 till handlingarna. Jag bävar alltid, men när det väl händer så tycker jag att det är rätt mysigt ändå. En sprakande brasa i kaminen, te i fina muggar – hela kittet.

Just vädret inspirerade mig dessutom till ett litet kollage på tema höstläsning. På mitt sängbord (i brist på bra läsfåtölj) ligger den här boken och väntar – vad läser ni just nu?

Get the look – Reader's digest – Husligheter.seInspirationsbild, Ellos. | Matta Jeans, 499 kr, Åhléns. | Pläd Josef, Himla. | Fårskinnskudde, Åhléns. | Kuddfodral Dorine, Ellos. | Pockethylla String, Designtorget. | Lampa Halo, Åhléns. | Ljusstake i betong, Tove Adman. | Bokstöd Isbjörn, Zuny/Svenssons.se. | Mugg, Penguin/Tapetorama design store. | Bärbart sidobord DLM, Hay. | Fåtölj Strandmon, IKEA.

Translation: It’s fall in Stockholm now, and even though I always dread the arrival of the cold season I kind of find it a bit cosy in the end. A good book, a cup of tea in a nice cup, a comfy chair – you know. Here are my faves right now.

 

 

 

Kommentera

Kommentera

Köpte just Strandmon efter att ha letat fåtölj i en evighet. Visst förstår man varför den är såpass billig (2800 skr med fotpall) men den är stabil och ger ett snyggt intryck. Också skön att sitta i :) Vi fastnade för den mörkblå.

Ulrika 30 september, 2013 03:02 /

Svara

Ulrika: Bra köp! Snygg, klassisk OCH prisvärd, bästa av tre världar.

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 1 oktober, 2013 08:25 /