Husligheter

Personalized toy blocks

På mammas sovrumsvägg hänger ett foto på mig i 1970-talstennram med födelsedatum, längd, vikt och namn ingraverat. När Tilda och Alfred föddes nästan 36 år senare så stod tennet inte lika i högt i kurs (milt sagt), men jag ville ändå hitta ett kul sätt att spara detaljerna kring deras födelse.

Valet föll på de här fina träklossarna från Erika Myers med våra namn, deras förnamn, initial, längd och vikt, datum, klockslag, veckodag, BB och inte minst titeln på låten vi spelade i högtalarna när de föddes. Klossarna finns i naturellt trä som dessa eller i olika färger, och du väljer själv vilka detaljer och symboler du vill ha med. Att klossarna dessutom går att leka med (och förhoppningsvis bli vackert slitna med tiden) är bara ett plus – det handlar ju trots allt om barnen så varför inte göra något de också kan ha glädje av? Som synes är de redan en succé hemma hos oss. Doppresenttips kanske?

Ett A och ett T – tur att det åtminstone bildar ETT ord ... Foto: Maria Soxbo/Husligheter.se

Ett A och ett T – tur att det åtminstone bildar ETT ord … Foto: Maria Soxbo/Husligheter.se

(Fotavtrycket är dock inte i naturlig storlek. Tack och lov.)

(Fotavtrycket är dock inte i naturlig storlek. Tack och lov.)

Translation: When we got Tilda and Alfred I wanted to get something to remember all the little details (the time, their weight, which song we played when they were born). I decided to go for these cute personalized wooden blocks by Erika Myers, which are also available in different colors. They are a hit with Tilda, as you can see!

Kommentera

Kommentera

Vilken annorlunda och rolig grej!! Jättefina dessutom. Dom där ska jag ha i åtanke!

Sara Hagström http://www.creadomi.se 28 september, 2013 09:51 /

Svara

Tack så mycket för tipset! Superfina!!!!

Malin -Änglamamma och gravid http://josefinaelma.blogg.se 28 september, 2013 02:47 /

Svara

Åh, det blir en perfekt present till min blivande gudson som döps i oktober! Hur lång tid tog det att få klossarna efter det att du beställt?

Carolina 28 september, 2013 06:11 /

Svara

Carolina, minns inte tyvärr, det var så pass längesen jag beställde mina. Men prova att skicka ett meddelande till Erika och kolla om det går att få dem extra snabbt?

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 30 september, 2013 08:21 /

Åh så fint! Vilken storlek valde du? Finns visst tre att välja mellan.

Jeanette 29 september, 2013 05:26 /

Svara

Jeanette, jag tror inte det fanns tre storlekar när jag köpte mina, men det måste vara standard – de är ju inte så stora som du ser på bilden.

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 30 september, 2013 08:20 /

Tack för svar och tips Maria!

Carolina 30 september, 2013 02:52 /

Svara