Husligheter

Granit webshop is open!

Äntligen! ropas det nog lite här och var i landet, nu när Granit slagit upp portarna till webshoppen. Jag som bor i Stockholm har ju aldrig behövt bekymra mig över att det inte funnits möjlighet att shoppa online, men eftersom jag A) är uppväxt i södra Norrland och B) innan internet så förstår jag alla er som väntat och längtat. Grattis, shoppa loss!

PS! Det är 15% rabatt just nu!

PS! Det är 15% rabatt just nu!

Translation: The Granit webshop is finally open! Unfortunately they only ship within Sweden for now though …

Kommentera

Kommentera

Äntligen ja! :) Även fast jag enkelt kan susa in i en butik på stan är det alltid skönt att även kunna klicka hem ändå tycker jag :)

Fanny http://trettiosjukvm.wordpress.com 1 oktober, 2013 09:49 /

Svara

Vet du hur man gör för att komma in på den?
Vad är det för kod man behöver?

johanna 1 oktober, 2013 10:28 /

Svara

Johanna: Det står i popuprutan – Äntligen! =)

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 2 oktober, 2013 12:47 /