Husligheter

Get the look: Wet wet wet

Vi njuter just nu av vårt alldeles nyrenoverade badrum (det kan nog tänkas komma något inlägg om detta snart), men det är DYRT att ge sig på våtrum och om man vill lägga pengarna på annat eller kanske bor i en hyresrätt kan det räcka långt att bara pimpa det befintliga rummet med snygga detaljer. Den här sobra och lite lyxiga looken kostar inte många pengar i jämförelse med en renovering.

Och här har vi premiär för ett litet teknikexperiment – vad tycker ni om den här lösningen? För muspekaren över bilden så får ni information om var produkterna kommer ifrån. You like?

Update: Teknikstrul med bilden tydligen, jag fortsätter att pilla och ni får gärna höra av er om det funkar! Men eftersom en del av er läser via mobilen så kör vi text också:

Inspirationsbild, H&M Home. | Tvålar, L:a Bruket. | Handdukar Ribb, Ellos. | Duschdraperi Marble, Ferm living. | Tvålpump, H&M Home. | Spegel Mirror mirror, Hay. | Rottingstol, Lagerhaus. | Doftljus Tree house, Byredo. | Ask Apple box, Bolia. | Tvättkorg Petrea, Bolia. | Badrumsmatta Boll, Lagerhaus.

Translation: It’s expensive to give your bathroom a complete overhaul (believe me, I’ve just done it …) but with some great accessories you can go a long way in pimping an existing bathroom. I like this look!

Kommentera

Kommentera

Jag är säker på att jag gillar lösningen, men det fungerar inte (får hoppas att det är den ouppdaterade jobbdatorns fel). För övrigt: tack för en fin blogg!

Sara 2 oktober, 2013 08:05 /

Svara

Godmorgon! Tyvärr lyckas inte heller jag få fram någon information ur bilden. Men av ”taggarna” till inlägget så har jag dragit mina slutsatser. ;) Du påminner mig med detta inlägg om att jag skulle behöva ”piffa till” vårt badrum. Det är jättepraktiskt och fint på alla sätt och vis men jag har bara inte lagt ner nån mer tid eller peng på att inreda det, att göra det där lilla extra. Jag hittade faktiskt några badrums-favoriter när det var pressvisning på Habitat. Men sen har jag inte varit där mer. Får göra ett besök senare i höst när jag har några resor till Stockholm inbokade.
Ha en härlig dag!

Hildur - fixaodona http://www.fixaodona.se 2 oktober, 2013 08:13 /

Svara

Hej! Tack för en bra blogg! Det där med infon kommer inte att funka för oss som läser via mobilen, så jag ser helst att du har det som förr.

Lisa 2 oktober, 2013 08:36 /

Svara

Hej

Idén med att föra muspekaren över bilden är toppen. Men som tidigare skrivits är det i så fall bra att ha det på det gamla hederliga sättet också för oss som läser i mobilen. Jag läser dessutom i princip enbart via Bloglovin-appen i mobilen och det är det många bloggare som skulle behöva tänka på. Där försvinner ju en massa textredigering och vad det står i text och rubrik (samt bilderna förstås) blir ännu viktigare.

Tack för en toppenblogg. Det gäller dig också Hildur!

Kramar
Emma

Emma 2 oktober, 2013 08:57 /

Svara

Det verkar inte fungera med att hålla pekaren över produkterna

Maria 2 oktober, 2013 09:16 /

Svara

Funkar inte med muspekaren tyvärr. Bra idé annars.

ia 2 oktober, 2013 09:20 /

Svara

Som de andra redan sagt så funkar det inte att föra muspekaren över bilderna. Jag föredrar nog att läsa texten vanligt i vilket fall som helst.
Snygga badrumssaker i grått och guld!

Nilla Tankebubblor http://tankebubblor.blogg.se/ 2 oktober, 2013 09:27 /

Svara

Funkar inte för mig heller fastän jag sitter vid en dator (Mac)… Draperiet med marmor-look var otroligt snyggt! Var hittar man det?

Frida 2 oktober, 2013 10:20 /

Svara

Äsch då! Hmm, ska försöka lista ut vad som blev fel, så ni får en ärlig chans att tycka till, hehe. Men ni har ju rätt i att det blir hopplöst om man läser via mobilen, så det blir nog the old fashioned way i alla fall. Draperiet kommer från Ferm, Frida! :)

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 2 oktober, 2013 11:06 /

Svara

Jättebra lösning. Funkar klockrent!
Och superfina grejer! Ååååh, vill verkligen renovera mitt badrum!

Anna 2 oktober, 2013 11:36 /

Svara

Gillar iden men läser enbart bloggar via bloglovin app i mobilen och funkar det tyvärr inte.

Sara 2 oktober, 2013 12:07 /

Svara

Det funkar super. Testat med iPad o iphone.

Camilla 2 oktober, 2013 02:01 /

Svara

Åh vad snyggt. Jag gillar verkligen tekniken! Funkar utmärkt på iPhone.

Emilia http://Frokenkempe.wordpress.com 2 oktober, 2013 06:11 /

Svara

Jamen vad bra att ni gillar, för det gör jag också! Men jag lovar att behålla både text och muspekarpunkter så att alla blir nöjda, ok? :)

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 2 oktober, 2013 06:27 /

Svara

Det funkar fint på min Iphone också!

Malin 3 oktober, 2013 08:52 /

Svara

Funkar superbra för mig (mac) och gillar funktionen mycket, har inte provat i telefonen däremot. Men jag tycker kanske att det blir lite overkill med prickarna om du ändå ska behålla informationen i text under kollagen, informationskällorna tar ju ut varandra och då blir prickarna i kollaget bara intetsägande och lite ivägen för bilderna de ligger ovanpå, på något sätt. I övrigt skulle jag nog efterlysa lite större kollage (alltså inte med fler saker utan större bilder på de objekt du väljer ut). Bara några tankar kring det. Men jag älskar att du utvecklar din blogg på det sätt du gjort sen du gjorde ”make over”:n och tycker det är härligt att se att du, till skillnad mot många andra bloggare, tar det ett steg längre (provar sådana funktioner till kollage, med mera). Tummen upp! :)

Ebba 3 oktober, 2013 09:39 /

Svara

Här är ett annat sätt en kan jobba med ”gömd” information i bilder som jag gillar mycket, ifall du vill se andra exempel: http://www.polyvore.com/untitled_259/set?id=94919616

Och om du vill få inspiration till garderoben :) (obs, ej min egen blogg jag gör ”reklam” för här, haha).

Ebba 3 oktober, 2013 09:42 /

Svara

Gillar lösningen med infon i bilden mycket, tack för det!

lejnox http://www.lejnox.se 3 oktober, 2013 11:00 /

Svara

Läcker bild! Jag letar efter bra handdukar till ett vettigt pris, kan tänka mig 400-500:- för ett stort badlakan. Har googlat mycket och dyrast (lexington, Gant osv) verkar inte vara bäst. Någon som har ett tips?

Carin http://carin.rudberg@gmail.com 7 oktober, 2013 10:24 /

Svara