By Nord fall/winter 2013

5 oktober, 2013 1 kommentar
News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Kikade lite i By Nords höstkatalog och jag gillar det jag ser! Det är något vilsamt över bilderna och lite skönt med brun/vit färgskala efter allt svartvitt vi matats med de senaste säsongerna. Däremot börjar jag redan känna mig lite trött på kuddar med djurfototryck – och tycker därför lite synd om By Nord som faktiskt var om inte först så åtminstone bland de första att anamma den idén.

By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se

Translation: I really like By Nord’s fall/winter catalogue, even though I’m getting a bit fed up with all the animal photo prints out there. Which is unfortunate for By Nord, who actually sort of started the trend.

 

Skriv en kommentar

*

1 kommentar

Lite för sparsmakat för mig, men jag kunde inte låta bli att notera bänken som är ihop ”sydd” med korsstygn, riktigt kul detalj. Och bordet på sista bild, en navkapsel från 60-talet med ben, så smart, älskar det…

Kram Mimmi