soxbo-4

By Nord fall/winter 2013

Maria/Husligheter

Kikade lite i By Nords höstkatalog och jag gillar det jag ser! Det är något vilsamt över bilderna och lite skönt med brun/vit färgskala efter allt svartvitt vi matats med de senaste säsongerna. Däremot börjar jag redan känna mig lite trött på kuddar med djurfototryck – och tycker därför lite synd om By Nord som faktiskt var om inte först så åtminstone bland de första att anamma den idén.

By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se By Nord fall/winter 2013 – Husligheter.se

Translation: I really like By Nord’s fall/winter catalogue, even though I’m getting a bit fed up with all the animal photo prints out there. Which is unfortunate for By Nord, who actually sort of started the trend.