Hemnet home: Tantogatan 43

15 oktober, 2013 3 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Stylingen når visserligen oanade löjlighetshöjder (den krossade statyn? badrumsklottret? de bakvända tavlorna?), men en spännande lägenhet med en hel del fina detaljer är det trots allt. Som det råa innertaket, de vackra golven, den vita blandaren i köket och det svarta badkaret. Missa inte heller planlösningen – annorlunda! (Tipstack till Design and form.)

Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Tantogatan 42 (Fantastic Frank) – Husligheter.se

Translation: Some ridiculous homestaging/styling going on here, but still a great apartment with lovely floors, a cool ceiling, a killing view and cool tap in the kitchen.