The simplest thing for Halloween

23 oktober, 2013 4 kommentarer
Table settings / Dukningar

Annonsen laddas.

Jag är inget fan av Halloween (men man ska aldrig säga aldrig nu när man har barn – om ett par år kanske jag karvar pumpor för fullt?), men alla ursäkter är ju bra för att dra ihop ett gäng och bjuda på middag! Nina/Stylizimo har gjort en vuxen och sober halloweendukning i svart, vitt och guld och om jag bara skulle välja en detalj för att markera ”högtiden” så skulle jag välja hennes små fladdermöss i papper som hamnat i gafflarnas klor. Fint!

Halloween idea by Nina Holst/Stylizimo – Husligheter.se

Translation: I’m not a big fan of Halloween (yet, but I’m a Mom now so in a couple of years I’m sure I will be carving pumpkins …), but at least it’s a great excuse to have some friends over for dinner! Nina/Stylizimo has set a gorgeous halloween table in black and white, and I love the little paperbat caught in the forks!