soxbo-4

Zara Mini lookbook for October

Maria/Husligheter

Ursäkta det megastora bildregnet, men jag blev så himla förtjust i Zara Minis oktober-lookbook att jag knappt kunde välja bort några bilder alls. Jag är väldigt förtjust i Zaras barnkläder, de känns arbetade och inte så ”plastiga” som en del billiga barnkläder och -skor annars kan vara, och efter att ha kikat på de här bilderna skulle fröken Zara (eller snarare April and May som stylat) gärna få komma hem och inreda barnrummet åt mig också. Här hittar du Zara Minis lookbooks.

Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se

Translation: How cute is this? Sorry for the enormous amount of pics, but I couldn’t choose. It’s Zara Mini’s October lookbook and I wouldn’t mind letting Zara decorate my kids’ room …