Zara Mini lookbook for October

26 oktober, 2013 2 kommentarer
Barn / Kids

Annonsen laddas.

Ursäkta det megastora bildregnet, men jag blev så himla förtjust i Zara Minis oktober-lookbook att jag knappt kunde välja bort några bilder alls. Jag är väldigt förtjust i Zaras barnkläder, de känns arbetade och inte så ”plastiga” som en del billiga barnkläder och -skor annars kan vara, och efter att ha kikat på de här bilderna skulle fröken Zara (eller snarare April and May som stylat) gärna få komma hem och inreda barnrummet åt mig också. Här hittar du Zara Minis lookbooks.

Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se

Translation: How cute is this? Sorry for the enormous amount of pics, but I couldn’t choose. It’s Zara Mini’s October lookbook and I wouldn’t mind letting Zara decorate my kids’ room …

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer

Extremely cute and lovely! I love the floral dress, it’s so pretty and would look fab with a woolly pair of tights on my little 3 year old. Have a great weekend! /Niki