Husligheter

Zara Mini lookbook for October

Maria/Husligheter

Ursäkta det megastora bildregnet, men jag blev så himla förtjust i Zara Minis oktober-lookbook att jag knappt kunde välja bort några bilder alls. Jag är väldigt förtjust i Zaras barnkläder, de känns arbetade och inte så ”plastiga” som en del billiga barnkläder och -skor annars kan vara, och efter att ha kikat på de här bilderna skulle fröken Zara (eller snarare April and May som stylat) gärna få komma hem och inreda barnrummet åt mig också. Här hittar du Zara Minis lookbooks.

Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se Zara Mini lookbook October 2013 – Husligheter.se

Translation: How cute is this? Sorry for the enormous amount of pics, but I couldn’t choose. It’s Zara Mini’s October lookbook and I wouldn’t mind letting Zara decorate my kids’ room …

Kommentera

Kommentera

Extremely cute and lovely! I love the floral dress, it’s so pretty and would look fab with a woolly pair of tights on my little 3 year old. Have a great weekend! /Niki

Niki http://www.myscandinavianhome.blogspot.com 26 oktober, 2013 02:13 /

Svara

thank you so much for the lovely post and words. We can style kids rooms as well :) xo

Jantine http://aprilandmaystudio.blogspot.com 28 oktober, 2013 07:49 /

Svara