Husligheter

Hemnet home: Lärlingsgatan 2b

Maria/Husligheter

Följer ni @elinkicken på instagram? Jag gjorde det inte förrän idag, men jag är redan ett fan. Inte minst av hennes inredningsstil, som man kan dregla över på dessa mäklarbilder nu när lägenheten är till salu. Tipstack till Designoform.Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se Hemnet home: Lärlingsgatan 2b – Husligheter.se

Translation: Do you follow @elinkicken on Instagram? Well, if you do you already know that her cool apartment is for sale. 

Kommentera

Kommentera

Efter att nu ha sett hennes hem så ska jag också börja följa henne bums. Så himla fin stil hon har!
/Jenny – Hemtrender

Jenny - Hemtrender http://www.hemtrender.com 27 oktober, 2013 02:58 /

Svara