Blog roundup

28 oktober, 2013 3 kommentarer
Blog roundup / Bloggrundan

Annonsen laddas.

Lite försenad bloggrunda på grund av, ja, LIVET kanske man kan säga. Men nu så kör vi – här är några minnesvärda blogginlägg från veckan som gått.

Blog roundup – Flower glossary by Designsponge – Husligheter.se
Vacker pionlektion från Design*sponge.

Bloggiganten Design*sponge var en av de absolut första bloggar jag började följa. Numera har våra stilar växt isär rätt ordentligt, men jag kan ändå inte plocka bort Graces inlägg från min feed – de hör liksom dit. Nyligen har hon börjat med en blomsterskola – ett tecken så gott som något på att plantor, växter och snittblommor blir en allt viktigare del av inredningen. Ljuvliga bilder och utförlig info utlovas.

Blog roundup – New prints by Så fint jag vill – Husligheter.se
Nya prints på gång från Så fint jag vill.

Nanna/Så fint jag vill har två nya print på gång, även dessa kartrelaterade. Jag tycker att de är heeelt fantastiska (ni ser väl kaninen som döljer sig i kartan?) och de åker genast upp på önskelistan till barnrummet här hemma.

Blog roundup Neybers – Husligheter.se
Ett inredningskollage plockat från nya Neybers.

Nyligen lanserades nya inredningscommunityt Neybers och AnnaG och Emma har testkört. Och verktyget får tummen upp! Vilket inte är fy skam med tanke på hur svårt det är att göra detta bra rent tekniskt OCH få med vettiga produkter att välja på när man ska inreda sina rum. Jag har inte hunnit testköra än dock – nån annan som har?

Fantastic editorial by Lo Bjurulf/Petra Bindel for Elle interiör – Husligheter.se
Bildmagi skapad av Lo Bjurulf och Petra Bindel för ELLE interiör.

Veckans tidningsriv får helt klart bli Lo Bjurulfs och Petra Bindels fantastiska jobb för ELLE interiör – magiskt fint och inspirerande. Tipstack till Volang! Den gröna färgen har varit förra veckans temafärg – även Tant Johannas redaktionella jobb gick i grönt.

Blog roundup Boa Eiendomsmegling – Husligheter.se
Mäklarbild från Boa.

Det var förstås bara en tidsfråga innan vi började spana in grannländernas mäklarbyråer i jakten på bloggvärda hem och kanske blir norska Boa startskottet? Jag hittade i ärlighetens namn inte jättemycket (fast det här var rätt fint) så här vid första anblicken, men mäklarbilder handlar ju alltid om ögonblicksutbudet så det är förstås värt att kika in då och då. Tipstack till Frida!

Vintage style apartment in Amsterdam – Husligheter.se
Ljuvlig vintagestil i Amsterdam.

Och så avslutar vi med ett mysigt vintagehem i Amsterdam med tipstack till Stylefiles. Glad måndagskväll!

Translation: My weekly blog roundup is a bit late this time due to, well, life I guess. But here it is.