soxbo-4

3 december – vinn Eyecatcher från Villeroy & Boch

Maria/Husligheter

Den här pampiga duoskålen är döpt till Eyecatcher och ett blickfång är precis vad den är. Skålen från Villeroy & Boch kommer från serien New Wave och jag kan tänka mig massor av användningsområden för den. Två sorters vindruvor till ostbrickan, två olika tillbehör till pastasalladen, två portioner popcorn till filmkvällen (för rättvisans skull), julgodis och knäck … Och när den inte är fylld med något gott blir den en prydnad i bokhyllan, på soffbordet, i fönstret.

Värdet är 959 kronor, och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Vinn en Eyecatcher från Villeroy & Boch – Husligheter.se

Dagens tävlingsfrågor:

  1. Är Villeroy & Boch ett svenskt, tyskt eller franskt bolag?
  2. Hur kommer du att använda skålen Eyecatcher om du vinner?

UPDATE: Tävlingen är avslutad, vinnare blev Niklas (21:05). Du har mail!

Stort tack till Villeroy & Boch som idag bidrar med 1 000 kronor till Husligheters insamling till förmån för Läkare utan gränser!
I år bidrar alla medverkande företag i julkalendern med en donation till Läkare utan gränser och alla intäkter från julkalendern går därför oavkortat till välgörenhet. För att få veta mer om kalendern, läs här, och om du själv vill bidra kan du skänka pengar här – stort tack för ditt bidrag!

Husligheter for charity 2013

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Villeroy & Boch och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 959 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!