15 december – vinn teporslin från Rosendahl

15 december, 2013 112 kommentarer
Advent calendar / Julkalender

Annonsen laddas.

Vintertider är ju tetider, och vad kan vara bättre än att inleda det nya året med en alldeles sprillans ny teservis? Klassiska och vackra Grand Cru från Rosendahl gömmer sig bakom dagens lucka och du som vinner får en tekanna, en sockerskål, en mjölkkanna och två tekoppar med fat så att du kan bjuda nån du gillar på en kopp varmt.

Värdet på vinsten är totalt 1 285 kr och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Vinn porslin från RosendahlDagens tävlingsfrågor:

  1. Hur många års garanti har porslin från Rosendahl?
  2. Vilket är ditt absoluta favorit-te som du vill servera i porslinet om du vinner?

Update! Tävlingen är avslutad och vinnare blev Laura (21.27). Du har mail!

Stort tack till Rosendahl som idag bidrar med 1 000 kronor till Husligheters insamling till förmån för Läkare utan gränser!
I år bidrar alla medverkande företag i julkalendern med en donation till Läkare utan gränser och alla intäkter från julkalendern går därför oavkortat till välgörenhet. För att få veta mer om kalendern, läs här, och om du själv vill bidra kan du skänka pengar här – stort tack för ditt bidrag!

Husligheter for charity 2013

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Rosendahl och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 1 285 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!