16 december – vinn screenprint från Urban Living

16 december, 2013 69 kommentarer
Advent calendar / Julkalender

Annonsen laddas.

De enkla motiven är oftast de bästa blickfången och de mest långlivade favoriterna och dagens vinst är inget undantag. Idag kan du nämligen tävla om screenprintet Tre, la mela e la pera av Enzo Mari från Urban Living, ett motiv som blir lika fint i köket som på tavelväggen i vardagsrummet.

Värdet på printet är 1 720 kr och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Tävla om print från Urban living

Dagens tävlingsfrågor:

  1. Vad heter serien som det här motivet hör till?
  2. Vilken är din favoritprodukt ur Urban Livings sortiment?

Tävlingen är avslutad, vinnare blev Helena Jacobsson (20:41). Du har mail!

Stort tack till Urban Living som idag bidrar med 1 000 kronor till Husligheters insamling till förmån för Läkare utan gränser!
I år bidrar alla medverkande företag i julkalendern med en donation till Läkare utan gränser och alla intäkter från julkalendern går därför oavkortat till välgörenhet. För att få veta mer om kalendern, läs här, och om du själv vill bidra kan du skänka pengar här – stort tack för ditt bidrag!

Husligheter for charity 2013

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Urban Living och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 1 720 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!