17 december – vinn bäddset från HappyBeds

17 december, 2013 125 kommentarer
Advent calendar / Julkalender

Annonsen laddas.

Få saker slår känslan av att lägga sig i en nybäddad säng, och om bäddsetet dessutom är av det lyxigare slaget så smäller det förstås ännu högre. I dagens lucka ligger bäddsetet Hotell Satin (som dessutom vunnit Bäst i test i ICA-kuriren) och ett underlakan ur samma serie från Happybeds.se. Som gjort för sweet dreams, med andra ord!

Värdet är 1 190 kr och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt. Lycka till!

Vinn bäddset från Happybeds

Dagens tävlingsfrågor:

  1. Vad har HappyBeds sängkläder för TC (threadcount/trådtäthet)?
  2. Vad drömmer du om just nu?

Update: Tävlingen är avslutad och vinnaren blev Julia (22:01). Du har mail!

Stort tack till HappyBeds som idag bidrar med 1 000 kronor till Husligheters insamling till förmån för Läkare utan gränser!
I år bidrar alla medverkande företag i julkalendern med en donation till Läkare utan gränser och alla intäkter från julkalendern går därför oavkortat till välgörenhet. För att få veta mer om kalendern, läs här, och om du själv vill bidra kan du skänka pengar här – stort tack för ditt bidrag!

Husligheter for charity 2013

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av HappyBeds och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 1 190 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!

Skriv en kommentar

*

125 kommentarer

1. Trådtätheten är 500 tc
2.Jag drömmer om att jag skulle vakna upp utan min kroniska migrän,och kunna gå och jobba igen.Så man känner sig med i gemenskapen igen! Det vore högsta vinsten.

1. Trådtätheten är 500 tc
2. Jag drömmer om julledigheten och att bara få vara och umgås med min familj, då vi bor i olika städer var det alldeles för länge sen vi sågs.

1. 500 tc
2. Även om det lär dröja så drömmer jag om en romantisk resa med min sambo utan barn. Vår verklighet just nu gör dock att min högsta dröm för tillfället är att sova ostört en hel natt i min egen säng.

1. Trådtätheten är 500 tc
2. Att få gå och lägga sig i dessa lakan med hotellkänsla och vakna upp i mitt härliga sovrum, att få ligga och dra sig länge och njuta medan dagen vaknar. Livskvalitet!

1. 500 TC
2. Jag drömmer om att livet ska bli lite lättare. Min pappa är svårt dement, men inser det inte själv. Han bor på korttidsboende men förstår inte varför har inte får vara hemma. Han är arg, blir lätt aggressiv, pendlar mellan att gråta, skrika och vara förvirrad. Livet är just nu mycket osäkert, risken är stor att kommunen inte ger honom ett permanent boende och jag tvingas då vårda honom hemma. Vilket inte går. Pappa är svårt sjuk, han hittar inte till toaletten och kan lika gärna uträtta sina behov i soffan som på hallmattan. Jag drömmer om att kommunen, innan jul, kan lova mig att jag ska få hjälp. Så att jag kan sova gott igen.

1. 500TC
2. Jag drömmer om att min bästa väns dotter ska bli fri från sin tumör i magen.
En jätte jobbigt period och jag vet knappt vad jag ska göra mer än att bara finnas där för dem. Drömmer om att hon blir frisk och att familjen kan få slappna av och bara njuta av livet just nu!

1. 500tc

2. Jag drömmer om två veckors julledighet. Det har varit mycket på jobbet sista tiden, mycket vab med barnen och livet i sig har gått på högvarv. Denna drömmen är bara tre arbetsdagar bort och det ska bli så underbart att vara tillsammans med familjen.

God jul

1. 500tc
2. Jag drömmer om att vi ska hitta det där drömhuset vi letar efter. Lägenheten börjar bli väldigt trång och det vore så skönt om barnen kunde få var sitt rum och om sambons och mitt sovrum åter kunde bli ett vuxensovrum.

1. 500 tc
2. Jag drömmer om att få en (snälla EN ENDA) natts god sömn. Med en överaktiv bebis i magen, gravidkrämpor och en tvååring som ”tittar förbi” varje natt så drömmer jag om åtta timmars sammanhängande sömn. Plötsligt så händer det…?

1. 500 tc

2. Jag drömmer om att få ligga nedbäddad och läsa en riktigt bra bok, med en tekopp bredvid mig och ett tyst vitt fjällandskap utanför fönstret.

1. 500 TC
2. Jag drömmer om vår nya lägenhet vi får flytta in i nästa år! Finns en hel del som kommer behövas efter flytten och nya, fina lakan är vi verkligen i stort behov av.

Åh vilken drömvinst för mig som har dåligt med sängkläder efter separationen och som, med tre små barn, ständigt längtar efter bra nattsömn.
1. 500 tc
2. Jag drömmer om att den vårdnadstvist jag befinner mig mitt i just nu ska ta slut så vi alla får lugn och ro.

1. 500TC i 100% Merceriserad & kammad bomull
2. Jag drömmer om en massa historier, historier som cirkulerar i mitt huvud på väntan att få komma ut på papper. Jag väljer ofta historier från mina egna drömmar och skriver ner dem snabbt i novellform. Min dröm är att kunna skapa historier som trollbinder folk och ger dem guldkorn i vardagen. Det är min dröm för framtiden!

1. 500 tc

2. Jag drömmer om snö och skidor, att i lugn och ro få vända blad på bokens sidor. Att god julmat förtära tillsammans med mina kära. Rosiga kinder och glada skratt samt att få sova i dessa varenda natt.

1. 500 tc
2. Jag drömmer om den dag då jag har en egen lägenhet där jag planerar att bo ett tag så man verkligen kan ordna och inreda ett hem.

Trådtäthet 500 tc
Jag drömmer om våren just nu. När snön smälter, lökar & knölar tittar fram, gräset börjar växa, vårsolen som värmer min bleka hy, knoppar som brister och ett hjärta som inte känns så tungt.

1. 500 tc
2. Jag drömmer om kommande lördag (denna veckan), min första sovmorgon utan tidigt ställd väckarklocka på inte mindre än sju veckor… Tänk att något så lite kan vara så efterlängtat! 🙂

1, 500tc
2, jag drömmer om semester! Om att få sova ut och vakna utvilad! Om att äta frukost och läsa tidningen i sängen och njuta av tillvaron 🙂

1. 500 TC
2. I mina drömmar flyger jag till framtiden och går runt i stövlar på min päron- och äppelfarm som levererar den allra finaste äppel- eller päronkompotten till Sveriges Michelinguidade restauranger!

1. 500 tc.
2. Just nu drömmer jag om att hitta ett jobb inom det jag tagit examen i. Konkurrensen är stenhård och att vinna den här tävlingen skulle verkligen ge mig uppmuntran!

1) 500 tc
2)
Jag drömmer om att få njuta av illusionen att sova borta fast man är hemma,
det skulle av mig få betyget 5:a.
Att dessutom få göra det med klass och i Öko-Tex-stil,
skulle på mina läppar frambringa ett stort smil.

1. 500TC
2. Just nu drömmer jag om en vit jul. Lite taffligt kan tyckas, men jag vill ut och åka skidor med min 2-åring, som förhoppningsvis får sitt första par skidor i år. Så kan hela lilla familjen tillbringa mycket välbehövd tid tillsammans ute i spåren.

1 500 tc
2. drömmer om att vår boene situation som är lite knivig ska lösa sig 🙂 men det gör det väll om man jobbar för det 🙂

1, 500tc
2, Ja det finns en hel del jag drömmer om men högst upp på listan står nog ändå en hel natts sömn utan avbrott. Fick vår andra dotter för 7 veckor sen och även fast hon sover väldigt bra och bara äter en gång per natt så gör avbruten sömn en trött.. Speciellt med en helvild 2,5-åring hemma.

1. De har några som har TC 100 men Hotell Satin har TC 500!
2. Jag drömmer om fluffiga backar, solstrålar i ansiktet, swischande vind och en stor kopp varm choklad när benen inte längre bär.

1. 500 tc
2. Jag drömmer om att det ät julafton och all stress med julklappar, mat och godis mm är över. Jag vill bara njuta och mysa med min familj! Lite skidåkning på det vore inte fel….

500 tc.

Jag drömmer om att få åka till Thailand och hälsa på min mamma och lillasyster som är där i ett år. Saknar de så himla mycket!

1. 500 tc
2. Jag drömmer mycket om att inreda vår övervåning till två fina barnrum och ett sovrum för oss vuxna just nu. Själva drömmarna/fantasierna är en del av det roliga i processen!

Hej!
1. Sängkläderna har 500 TC.
2. just nu drömmer jag bara om att få ett riktigt jobb att gå till om dagarna. Känna att jag behövs och gör något nyttigt. Tiden framför datorn blir lång och ensam när man sitter och skriver cv och massor av ansökningar varje dag. Jag längtar efter att få jobbarkompisar att ha kul med!

1. Sängkläderna från HappyBeds har 500TC!

2. Jag drömmer om att min sambo ska få ett arbete efter 3 år av arbetslöshet. Då skulle jag sova mycket skönare men ett bäddset från Hotell Satin skulle vara ett steg på vägen!

Sängkläderna har 500 TC.
Jag drömmer om att min dotter ska komma hem och överraska sin ”gamla” mamma. Vi ses inte så ofta numera.

1. 500 TC.
2. Hur otroligt det än låter: nya sängkläder. Har sovit underbart gott i de jag har men de har hängt med ett tag och sjunger nu på sista versen. Som student är nya sängkläder inte första prioritet så det vore verkligen en dröm att bli den lyckliga vinnaren.

1. 500 TC.
2. Jag drömmer om en fridfull jul och att alla skall få njuta av ett härligt julebord!
Själv drömmer jag om långa, lediga, härliga juldagar när jag släkt och vänner skall få träffa mer.
Till sist drömmer jag om att nöjd och glad på kvällen, under HappyBeds ljuvliga sängkläder jag får krypa ner!

1. 500 TC har sängkläderna, vilket är väldigt bra.
2. Jag drömmer om att min man och mina barn ska må bra, vara lyckliga och harmoniska, även vår vita golden retriever också förstås. Att vi alla ska få fira jul tillsammans !

1. 500 tc
2. Efter att spenderat flera veckor på biblioteket begravd i tentaplugg drömmer jag nu om att komma hem till mamma och pappa i jul. Inget går upp emot att äta pappas köttbullar och sova i egen säng!

1. 500tc
2. Jag drömmer om att vår flytt den sista december från lägenhet till radhus ska gå som en dans. Detta och heminredning av alla sorter drömmer jag om dag som natt just nu!!

1. 500 TC
2. Jag drömmer om en massa snö och klarblå himmel så att jag kan få ta med min vän Ronald från Uganda, som kommer för att fira jul med oss, på hans första skidtur i vårt vackra vinterland! (Och självklart bäddas gästsängen med dessa sängkläder om jag vinner så att Ronnie får sova lika gott som oss; vi köpte två set inför jul ifjol och har knappt sovit i något annat sedan dess 🙂

1. 500
2. Jag har många drömmar och påminner mig ofta om att det viktigaste är ändå att leva i nuet och uppskatta det man har och att man är frisk. Men jag blir klar med studierna till våren och min förhoppning och dröm är att oavsett om det blir mer plugg, nytt jobb eller ny arbetsplats så vill jag trivas och utvecklas bland människor som brinner för det de gör.

1. 500 TC
2. Jag drömmer om att få bädda min och min fästmans nya säng med vita vackra lakan, har sparat till sängen i över ett år, så det hade varit så härligt att få drömma in den i happybeds sjukt fina hotellakan.

1. Sängkläderna har 500 TC.
2. Jag drömmer om en röd stuga, många äppelträd, ett stort trädgårdsland, höns och ett liv i ett mer långsamt tempo.

1. Sängkläderna har TC 500!

2. Jag drömmer om att mitt sovrum var annorlunda,
tänk att känna sig som på hotell var gång man blunda!
Finaste Hotell Satin är lyx som får ögonen att tindra
och skulle påminna mig om att drömmar kan ingen hindra!
Bästa Happybeds.se, förvandla min trista vardag till fest,
satinlakan är vad jag i julklapp önskar allra, allra mest!

1. Sängkläderna har 500 TC

2. Jag drömmer om att alla förstår och praktiserar vad mänskliga rättigheter och lika villkor/värde innebär. Jag drömmer även om att mina vänner och andra i min unga ålder återhämtar sig från sina utmattningsdepressioner (eller symptom på det) som de tyvärr redan fått för att det är ett hårt klimat gällande boende, jobb och andra liknande fundamentala byggstenar som får ens liv att kännas tryggt.

1. 500 tc
2. Massor av snö så att jag och dottern kan testa hennes nya snowracer som ligger gömd i en garderob men hamnar under granen den 24e.

Tc 500

Jag drömmer om Afrika!! Hela min familj o släkt (16 pers) är där nu. Men jag kunde inte följa med då vi har bebis hemma.

500tc.

Jag drömmer om att sitta framför en öppen spis under en ullig filt med ett glas rött i handen. Ingen stress eller måsten, bara lugn.

1. 500 tc
2. Jag drömmer om att 2014 blir det år då vi bildar vår egen lilla familj. Med fina lakan kanske det går i uppfyllelse…

500 tc

Jag drömmer om att ta en lugn lång lördagsmorgon, mysa framför vintersport på tvn, äta risgrynsgröt, hasa fram i tofflor och kanske avsluta morgonen med ett skönt bad sådär framåt 15-snåret! Och så får det gärna snöa ute 🙂

1. 500 TC
2. Jag drömmer om min första kyss. Längtar tills jag får vara med och uppleva den! Något jag verkligen ser fram emot och jag hoppar det händer snart.

1. 500 tc
2. Jag drömmer om att en kväll få gå och lägga mig och sen vakna upp på morgonen och upptäcka att mitt onda i ryggen försvunnit under natten.

1.500 tc.
2.Jag drömmer om att få ett ordentligt jobb som jag verkligen trivs med och tjänar tillräckligt på så att jag kan få skaffa mig ett eget liv och eget hus 🙂

Svar: 500 TC

Just nu drömmer jag om hur allting går bra och uppåt för vårt nystartade familjeföretag. Hoppas att det blir sanning snart!

1. 500 tc
2. Jag drömmer om att julen blir fin och bra på alla vis, trots att den inte kommer firas som den brukar då hela familjen inte kan vara närvarande.

Kram Sanna

500 tv
Jag drömmer om min drömgård som är till salu. Dock är det ett otroligt överpris. Så har inte så stora förhoppningar om det!

1. 500 tc
2. Jag drömmer om att hitta det där huset som vi letar efter, med den perfekta planlösningen, den härliga känslan och på ett lagom avstånd från stan. Hoppas att det inte bara är ett drömhus!

1. 500 tv
2. I drömmarnas värld går allt så lätt
Alla vardagliga problem duggar mindre tätt.
Jobbstress, distansförhållande, gravidbekymmer och andra besvär
Samtliga som bortblåsta eller så när.
Få njuta, slappa och verkligen vila ut,
För att orka med och klara av ända till dagens slut.
Kraschlanda i en säng bäddad så fin,
för att vara redo igen då en ny dag tar vid.

1. 500 TC
2. Jag drömmer om tiden efter vår julturné hos släkterna. När vi är hemma i Göteborg igen och kan ligga och lata oss i sängen (nåväl, så länge vår 8-månaders tillåter oss) och ta dagen som den kommer.

Drömmer om att starta en webbshop med egna produkter. Jag får många idéer när jag precis ska somna så ett anteckningsblock vid sängen är ett måste. Och med lyxiga och sköna lakan kan det ju inte bli annat än storslagna drömmar när ögonlocken slår igen 🙂

1. 500 tc

2. Just nu drömmer jag om att få krypa ner i detta bädd set ”Hotell satin” och med det härliga underlakandet från ”Happybeds.se”. Jag kommer bara sova så gott och eftersom jag snart fyller år(22/12) hoppas jag på en extra ”lott”.