Husligheter

A new kind of Christmas gifts

husligheter

God fortsättning på er! Som ni märker är det lite juluppehåll här på Husligheter, men än går det ju att tävla om den sista vinsten i julkalendern! Och om ni känner att tomten varit lite extra snälla med er i år och ni kan avvara en liten slant (en tia är lika välkommen som större summor, många bäckar små!) så får ni väldigt gärna bidra innan nyårsnatten – klicka här för att komma till insamlingen!

I min familj har vi mer eller mindre avskaffat julklappar till alla vuxna så här blir det ingen kavalkad av nya designtillskott. Det känns verkligen bara bra – jag och maken har gett oss själva en liten lyxvistelse på hotell i julklapp och i övrigt har klapparna under julgranen haft andra, lite yngre, mottagare i år. Så numera bor bland annat den här fina Briogiraffen hemma hos oss, och jag är minst lika glad över det som Tilda och Alfred! Visst är den fin?

Briogiraff – Husligheter

Fin leksaksklassiker på vårt köksgolv. Foto: Maria Soxbo/Husligheter.se

Translation: We’ve stopped giving gifts to the adults in our family, but the kids still get presents. Like this toy classic, which I love too!

 

 

 • http://www.annakarlsson.se/blogg/ EN MÖLNBOBOS LIV – MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

  Briogiraffen fick min son också (10 månader), han älskar den. Skulle varit lite längre snöre bara men det fixar man ju lätt själv

 • http://landinskan.blogg.se Sofia

  God fortsättning!

 • http://www.brandneilworld.com/2010/09/art-battle-queen-west-art-crawl-friday.html sharp stomach pain after eating

  Hі! I’ve been гeading your website for some time now anԁ finally got the courage to
  go ahead and give you a ѕhout out from Dallas Τх! Just
  wanted to say keep up the excellent job!

 • Anemonia

  Har en undran ang sista tävlingen i julkalendern den 24/12; kan man tävla hela dagen i morgon också den 31/12 eller vill du ha in alla tävlingsbidrag fram till
  kl. 23.59 ikväll, den 30/12?