Blog roundup

6 januari, 2014 3 kommentarer
Blog roundup / Bloggrundan

Annonsen laddas.

God morgon (ledig) måndag! Än så länge är det stiltje i bloggsfären (liksom här), men några grejer har ändå hänt den gångna veckan. Vi tar en titt!

Finaste Emma/Emmas vintage bjuder på sommarbilder i sin årskavalkad. Foto: Emma Sundh
Emma/Emmas vintage bjuder på sommarbilder i sin årskavalkad. Foto: Emma Sundh

2013 har förstås sammanfattats, på längden, tvären och diagonalen. Bildkavalkader i var och varannan blogg. Fint, tycker jag – det får mig att inse hur mycket lättare det är att minnas året som gått om man 1) bloggar och 2) fotar mycket. Dessutom är drösvis med soliga sommarbilder precis vad jag behövde i det här grå januaridiset. Här är bara några av alla fina årsinlägg jag stött på den gångna veckan.

Tack och hej, iPad-Trendenser och Chez Larsson. Foto: Frida Ramstedt/Trendenser och Benita Larsson/Chez Larsson
Tack och hej, iPad-Trendenser och Chez Larsson. Foto: Frida Ramstedt/Trendenser och Benita Larsson/Chez Larsson

Nytt år brukar betyda nystart, nya projekt dras igång och gamla får en nytändning. Men ibland får nyårsafton också markera avslut. Vid årsskiftet sa vi till exempel farväl till Trendenser som iPad-magasin och till bloggen Chez Larsson. Får vi se några tronföljare på ipad- respektive organisera mera-fronten under 2014, tro?

Vår från danska Housedoctor. Foto: Pressbild
Vår från danska Housedoctor. Foto: Pressbild

Och nu har vi också sagt tack och hej till allt vad höst- och vinterkollektioner heter, och in dansar krispigt plåtade vårkollektioner. Äntligen! För med den här mesiga vintern kan vi lika bra spola fram till våren direkt, tycker jag. Veckans mest efterlängtade katalogsläpp måste väl vara Housedoctor, vars bilder sprids med vårvindarna just nu.

Nytt boende i vår? Lägenhet via Fantastic Frank.
Nytt boende i vår? Lägenhet via Fantastic Frank.

Och så är det dags att börja Hemnetknarka igen, i jakt på inspiration. Finast den gångna veckan? Den här lägenheten via Fantastic Frank. (Tipstack till Anna!)

Translation: The first blog roundup of 2014 – click away!