Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31

7 januari, 2014 2 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

En etagevåning – på 59 kvm?! Ja, tro det eller ej, men den här tvåan har faktiskt två våningsplan. Och vilken liten pärla alltså, här skulle jag mer än gärna bo (ja, om jag inte hade två barn då). Njut av charmen, arkitekturen och ägarens pricksäkra smak. Så här inreder jag gärna 2014 – med mycket känsla och inte fullt så strikt designnörderi som vi sett under 2013. Via Fantastic Frank.

Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet homes: Torkel Knutssonsgatan 31, Stockholm (Fantastic Frank) – Husligheter.se

Translation: A one bedroom apartment – on two floors! Strange but true, and look how great it looks as well. If I didn’t have two kids I’d love to live like this.