Formex spring 2014 – Back and on stage café

16 januari, 2014 3 kommentarer
Fairs / Mässor

Annonsen laddas.

I år var ju en av mina Formexfavoriter tillbaka som stylist, och för första gången fick Synnöve Mork sätta tänderna i kafé/restaurangdelen. Här blir temat Day dream faktiskt mer påtagligt eftersom önskan om att få stå på scen nog stannar vid dagdrömmeri för de allra flesta.
Synnöve hade inspirerats av såna där hangarer som ofta förekommer på filminspelningar och utöver hangarkänslan och alla scenreferenser fanns trianglar, ränder och food trucks med i bilden. Resultatet? Fint, och lite lugnare än den vanliga öppna restaurangen eftersom Synnöve hade delat av den i många mindre rum. Som oväntad bonus fick jag dessutom Anna G som bordsgranne och vi hade aldrig träffats förut så hurra för det!
Ur bloggsynvinkel var det dock hopplöst att plåta eftersom stora bildskärmar och skärmväggar skar av sikten var man än vände sig … Men några bilder ska jag förstås bjuda på ändå! (Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter.se)

Back and on stage café at Formex spring 2014 (photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Back and on stage café at Formex spring 2014 (photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Back and on stage café at Formex spring 2014 (photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Back and on stage café at Formex spring 2014 (photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Back and on stage café at Formex spring 2014 (photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Back and on stage café at Formex spring 2014 (photo: Maria Soxbo/Husligheter.se)

Translation: This is the main café area at Formex spring 2014, created by one of my Formex faves – Synnöve Mork. She was inspired by movie set hangars and dreams of being on and off stage. I liked the result (triangles! food trucks!), but it was hard to get an overview due to large screens everywhere.