Formex spring 2014 – Rosendahl

17 januari, 2014 2 kommentarer
Fairs / Mässor

Annonsen laddas.

Finaste montern på årets mässa? Med tanke på att jag faktiskt inte hann med hela mässan så får jag väl lägga in en brasklapp och kalla Rosendahls monter för ”den finaste av de jag såg”. I vanliga fall brukar jag knappt lägga märke till Rosendahls monter som helhet, för trots fina produkter brukar inte stylingen vara särskilt iögonfallande. Men i år hade någon tagit tag i exponeringen på allvar, för oj så fint!  (Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter.se)

Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se)

Translation: I didn’t have time to see the whole fair so I can’t say for sure who made the best product display, but of the ones I did see Rosendahl was my favourite!

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer