Husligheter

Formex spring 2014 – Rosendahl

Maria/Husligheter

Finaste montern på årets mässa? Med tanke på att jag faktiskt inte hann med hela mässan så får jag väl lägga in en brasklapp och kalla Rosendahls monter för ”den finaste av de jag såg”. I vanliga fall brukar jag knappt lägga märke till Rosendahls monter som helhet, för trots fina produkter brukar inte stylingen vara särskilt iögonfallande. Men i år hade någon tagit tag i exponeringen på allvar, för oj så fint!  (Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter.se)

Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se) Rosendahl at Formex spring 2014 (Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se)

Translation: I didn’t have time to see the whole fair so I can’t say for sure who made the best product display, but of the ones I did see Rosendahl was my favourite!

Kommentera

Kommentera

Hej! Jag följer din blogg troget och blev så himla inspirerad av bilden ovan med de växtfyllda (egentliga) ljuslyktorna! Är det okej med dig om jag lånar den bilder med källhänvisning tillbaka hit till dig? =) Mvh, Cornelia

Cornelias Corner http://finest.se/corneliascorner 17 januari, 2014 04:36 /

Svara

Cornelia: Absolut!

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 19 januari, 2014 09:53 /