Danish delight

22 januari, 2014 3 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Nu gör jag det där som jag egentligen tycker att man ska undvika som bloggare, men jag känner mig tvungen att förklara varför det är lite tunnsått med inlägg just nu. Har lyckats måla in mig i ett deadlinehörn där såväl kvällstidningsbilagor som mode- och inredningsmagasin väntar på material samtidigt som jag försöker klämma ur det sista ur föräldraledigheten genom att hänga med Tildas och Alfreds kompisar och deras mammor så mycket det bara går. Och så lite kontorsfix med fakturor, kontrakt och nya visitkort på det och plötsligt räcker dygnet inte riktigt till för att producera välmatade inlägg till Husligheter. Men snart lättar det, och när jag väl börjar jobba heltid igen om några veckor så kommer det förhoppningsvis att bli lite lättare att hålla bloggtakten intakt, så att säga.

Nog om det! Det här danska hemmet har ni säkert stött på både en och två gånger de senaste dagarna, det måste vara veckans mest hyllade hem. Och även om jag kanske drabbar er med ”sett” material nu så kan jag inte låta bli att pynta bloggen med denna danska pärla, som smyckesdesignern Marie Von Lotzbeck och fotografen  Jacob Kirk kallar ”hemma”. Den fantastiska bokhyllan är ju kort och gott to die for! (Foto: Kira Brandt/Femina)

Home tour: Marie von Lotzbeck (photo: Kira Brandt/Femina) – Husligheter.se Home tour: Marie von Lotzbeck (photo: Kira Brandt/Femina) – Husligheter.se Home tour: Marie von Lotzbeck (photo: Kira Brandt/Femina) – Husligheter.se Home tour: Marie von Lotzbeck (photo: Kira Brandt/Femina) – Husligheter.se Home tour: Marie von Lotzbeck (photo: Kira Brandt/Femina) – Husligheter.se Home tour: Marie von Lotzbeck (photo: Kira Brandt/Femina) – Husligheter.se Home tour: Marie von Lotzbeck (photo: Kira Brandt/Femina) – Husligheter.se Home tour: Marie von Lotzbeck (photo: Kira Brandt/Femina) – Husligheter.se Home tour: Marie von Lotzbeck (photo: Kira Brandt/Femina) – Husligheter.se

Translation: I actually dislike when bloggers apologize for not blogging, but I sort of have to explain why there’s so few posts right now. I have a LOT of deadlines coming up, and at the same time I’m trying to enjoy the last of my maternity leave by hanging out with Tilda’s and Alfred’s friends and their moms as much as possible. But in a few weeks I’ll be working full time again, and then I’ll hopefully have more time to blog. This Danish home has probably already caught your eye since it’s doing the blog rounds big time right now, but I can’t resist posting it anyway – so pretty!