Husligheter

Home tour: Carolina Engman

Maria/Husligheter

Jag har ju en bakgrund inom modemedia snarare än inredning, som ni som följt Husligheter länge vet (och för er andra så har jag bland annat startat ett modemagasin, varit chefredaktör för ett annat och jobbar drygt 1,5 år på ELLE). Min rss-läsare är därför kryddad med en hel del modebloggare fortfarande, och en av dem är svenska Carolina Engman som numera bor i New York och driver framgångsrika Fashionsquad. Carolina har börjat glänta på dörren till sitt NY-hem i bloggen, och visst ser hon ut att vara lika säker på handen när det kommer till hemmet som till mode? (Alla foton är tagna av Carolina själv, förutom porträttet som är taget av Mattias Swenson.)

Home tour: Carolina "Fashionsquad" Engman (photo by her) – Husligheter.se

Home tour: Carolina "Fashionsquad" Engman (photo by Mattias Swenson) – Husligheter.se Home tour: Carolina "Fashionsquad" Engman (photo by her) – Husligheter.se Home tour: Carolina "Fashionsquad" Engman (photo by her) – Husligheter.se Home tour: Carolina "Fashionsquad" Engman (photo by her) – Husligheter.se Home tour: Carolina "Fashionsquad" Engman (photo by her) – Husligheter.se

Translation: I have a lot of fashionbloggers in my RSS-reader since I’ve got a background in fashion media myself, and one of my favourites is Carolina ”Fashionsquad” Engman. She’s started to show us glimpses of ger NY home, and I love it!

 

Kommentera

Kommentera

Ja, jättefint!! C har helt klart ett stort intredningsintresse, och god smak!
Och mixen av mode och inredning är som allra intressantast, tycker jag.
Fin helg!

seventeendoors http://seventeendoors.blogspot.se/ 31 januari, 2014 08:57 /

Svara

Hej!

Är det någon aning vad det är för LV fodral som Carolina har? Jättefin!

//H

H 31 januari, 2014 11:22 /

Svara

Verkligen en tjej med känsla för det vackra ….:) ..
( och vad kul att få lite historia om dig också )
/ Pernilla

PIAZZAN http://www.piazzan.blogspot.com 1 februari, 2014 09:07 /

Svara

Det är så himla snyggt med tripp-trapp-trull-bord. Hittade andra fina i teak http://bit.ly/Mp9MZN men mässigsben är kanske ännu finare!

Inredningsfreak http://bit.ly/Mp9MZN 2 februari, 2014 10:02 /

Svara