Husligheter

Hemnet home: Ljusslingan 36

husligheter

Nog för att jag har aningens svårt för nyproducerat eftersom jag ofta får känslan av att det inte hunnit sätta sig någon charm i väggarna, men den här coola boningen i Hammarby sjöstad får mig ändå att vika mig en smula. Förmodligen tack vare finurlig inredning och roliga färgval. Se mer hos Fantastic Frank!

Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se

Translation: I’m not sure about newly built homes, they often lack a certain charm, but this 2009 apartment ticks all the right boxes for me anyway.

 • http://frokenleide.wordpress.com emilia

  oh wow. jag kan tänka mig flytta in här

 • http://emilia.ilke.se Emilia Ilke

  Hej!
  Superfin blogg du har!
  De små krabaterna som är inglasade på soffbordet har jag gjort ;)
  Trevlig helg!

 • Lotta Lindberg

  Kul att se mitt kommande hem här. Lägenheten är ännu finare i verkligheten och vi ser mycket fram emot att få flytta in i juni. :)