Husligheter

Hemnet home: Ljusslingan 36

Maria/Husligheter

Nog för att jag har aningens svårt för nyproducerat eftersom jag ofta får känslan av att det inte hunnit sätta sig någon charm i väggarna, men den här coola boningen i Hammarby sjöstad får mig ändå att vika mig en smula. Förmodligen tack vare finurlig inredning och roliga färgval. Se mer hos Fantastic Frank!

Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se Hemnet home: Ljusslingan 36 (Fantastic Frank) – Husligheter.se

Translation: I’m not sure about newly built homes, they often lack a certain charm, but this 2009 apartment ticks all the right boxes for me anyway.

Kommentera

Kommentera

oh wow. jag kan tänka mig flytta in här

emilia http://frokenleide.wordpress.com 4 februari, 2014 02:45 /

Svara

Hej!
Superfin blogg du har!
De små krabaterna som är inglasade på soffbordet har jag gjort ;)
Trevlig helg!

Emilia Ilke http://emilia.ilke.se 7 februari, 2014 11:38 /

Svara

Kul att se mitt kommande hem här. Lägenheten är ännu finare i verkligheten och vi ser mycket fram emot att få flytta in i juni. :)

Lotta Lindberg 24 februari, 2014 10:55 /

Svara