Walk in closet

5 februari, 2014 1 kommentar
DIY ideas / Idéer / On my wish list / Önskas / Walk in closet / Klädkammare

Annonsen laddas.

Oj, detta är så dreamy att jag bara måste visa upp! Stylizimo har skapat en så otroligt fin och välorganiserad walk in-closet (klicka för fler bilder), i princip enbart med hjälp av gamla hederliga IKEA, att det borde kunna tjäna som inspiration för vem som helst som står i färd att inreda en klädkammare. Tyvärr är vår inte stor nog att rymma så här mycket förvaring, annars hade jag nog gjort en copy-paste rakt av! (PS, jag kan copy-pasta kläderna också …)

Walk in closet inspiration (Stylizimo) – Husligheter.se Walk in closet inspiration (Stylizimo) – Husligheter.se Walk in closet inspiration (Stylizimo) – Husligheter.se

Translation: Wow! Stylizimo has created such a gorgeous walk in-closet based on just IKEA stuff! I wish mine were as big as this, as I probably would have done a copy-paste on this then …

Skriv en kommentar

*

1 kommentar

Snille, snille du! Tusen takk for fine ord, og ikke minst for at du deler med dine lesere. Jeg klyper meg i armen hver gang jeg går inn i mitt ”walk-in-closet” , det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse 🙂

Klem fra Nina