Husligheter

Blog roundup

husligheter

Godkväll! Den här måndagen pratar vi om Rum för kidsen, nytt iPadmagasin, Bloggers Apt och Lotta Agatons nya kull.

Jag nämnde ju i en tidigare roundup att Isabelle McAllister och Jenny Brandt, det vill säga de kreativa genierna bakom DosFamily, ska släppa bok i vår. Nu är titel och lanseringsdatum officiella: Rum för kidsen släpps den 11 mars. Och jag kan inte tänka mig en bättre duo för det här projektet!

Blomsterlandet for iPad – Husligheter.se

Första numret av Blomsterlandets iPadmagasin.

 

Blomsterlandet hakar på tidningstrenden och släppte idag sitt nya, gratis iPadmagasin. Jag är närmast immun mot trädgårdstips själv, men för er med gröna fingrar kan det ju vara värt att kolla in! (Tipstack till Ellas inspiration.)

Snyggstyling i blogglägenheten hos Fantastic Frank. Foto: Riikka Kantinkoski/Weekday Carnival

Snyggstyling i blogglägenheten hos Fantastic Frank. Foto: Riikka Kantinkoski/Weekday Carnival

Många mingel under designveckan kan man både ha och mista, men jag var uppriktigt ledsen över att missa Emmas och de andra bloggarnas inbjudan till designfesten i ”Blogger apartment” hos Fantastic Frank. Det ÄR kul att träffa andra bloggare, så om det blir en repris nästa år ska jag definitivt se till att ha barnvakt redo. Emma har lagt upp bilder från den välstylade ”lägenheten” som festen hölls i, och för oss som inte var där tjänar de ju åtminstone som inspiration!

Styling av Karolina Ajea, Caroline Dahl, Helena Jåfs och Josefin Twedmark. Foton: Kristofer Johnsson

Styling av Karolina Ajea, Caroline Dahl, Helena Jåfs och Josefin Twedmark. Foton: Kristofer Johnsson

Årets Lotta Agaton-kull från Beckmans har INTE stylat Therese Sennerholt-bilder, utan Stringhyllor! 22 elever, 22 hyllor – och resultatet kan ses här. Fotat av (kanske Sveriges mest felstavade fotograf) Kristofer Johnsson.

Translation: A short but sweet blog roundup!

 • http://www.dosfamily.com Isabelle McAllsiter

  Tack Maria! Blir så glad för din support!

 • http://www.dosfamily.com Jenny From DosFamily

  Men vad snällt!!
  Tack Maria. Hoppas vi kan ses i verkligheten snart =)

 • http://stiligahem.se Anncha

  Åh vad jag gillade innehållet i din blogg roundup den här veckan. Blomsterlandets ipadmagasin inte minst. Och stylingelevernas kreativitet på stringhyllan inte minst. Härlig vecka önskar jag dig Maria.

 • http://www.rumochrabalder.blogspot.com Lina

  Så himlens snyggt så jag dör lite!

 • anna

  Får man önska lite? Då önskar jag ett inlägg om små skrivbordslösningar!
  Och om hur man får växter att bli en del av inredningen!!!

 • http://emmycarolines.blogspot.se Caroline Dahl

  Kul att min styling för string fick vara med. Tack! Kram /Caroline