Wish list (March edition)

2 mars, 2014 6 kommentarer
#blogg100 / On my wish list / Önskas

Annonsen laddas.

I ärlighetens namn är det framför allt kläder som önskas här hemma – efter ett år av barnvagnspromenader och efter en mild men slaskgrå vinter så är suget efter vårkrispig påfyllning i klädkammaren orkanstarkt. Men nu är ju det här en inredningsblogg och inget annat, så jag har redigerat bort nya plånböcker, kritvita Converse och tunna trenchcoats från listan och (nästan) bara lämnat prylarna för hemmet. Fem favoriter som gärna får flytta in när som helst.

March wish list – Husligheter.se

  1. Några av mina loppisfyndade, ommålade och omklädda matstolar börjar sjunga på sista versen efter daglig användning och en flytt. Matbordet likaså. Funderingarna på ersättare har kommit igång och Thonets Chair no 14 är en av toppkandidaterna.
  2. Ett underlägg som är fint nog att ligga framme i vardagsrummet för de tillfällen då man ska ställa en het tekanna på soffbordet saknas hemma hos oss. Skandinavien från Svenskt tenn skulle passa perfekt.
  3. Lekrummet behöver en matta som tål tuffa tag och döljer en och annan vällingfläck. Joanna från Ellos är en prisvärd snygging.
  4. Vackra Linné Carafe har figurerat i bakhuvudet tillräckligt länge för att ta sig upp på fem-i-topp-listan över vill ha-prylar. För vårens tulpanbuketter och sommarens iste.
  5. Okej, den är i gränslandet för vad som kan passera som inredning, men eftersom fina parfymflaskor tjänar som dekoration i badrummet så får påfyllning av Chloés doft vara med.

Translation: 5 things on my wish list for March.