Iittala city mugs

14 mars, 2014 1 kommentar
#blogg100 / News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Vissa små inköp blir liksom dyra av helt andra anledningar än själva prislappen. Iittalas nya City mugs går nämligen bara att köpa i respektive stad, så vill du fylla kökshyllan med dessa godingar är det bara att börja shoppa flygbiljetter och boka hotell. Helsingfors, Berlin, Amsterdam, Tokyo och Antwerpen har fått egna muggar vid sidan om den gula Stockholmsditon, och bakom designen står Musutastudion som också var med och tog fram Sarjaton-serien. 7 april finns de i butik (Stockholmsmuggen i butiken på Götgatan och på NK) och 299 kronor kostar de, exklusive resa och logi då … Något att önska sig av beresta vänner kanske?

Sex snygga muggar, sex resmål att besöka. Foto: Pressbild från Iittala
Sex snygga muggar, sex resmål att besöka. Foto: Pressbild från Iittala

Translation: If you want to drink your morning coffee out of these stylish mugs, you better start booking some flights … The mugs are only available in Iittala stores in the cities they depict – Tokyo, Amsterdam, Antwerp, Helsinki, Stockholm and Berlin.

 

 

Skriv en kommentar

*

1 kommentar