Blog roundup

31 mars, 2014 3 kommentarer
#blogg100 / Blog roundup / Bloggrundan

Annonsen laddas.

Efter en morgon med telefonintervjuer så har jag nu hunnit scanna av veckans bloggsnackisar och mitt snabba vaskande i flödet resulterade i följande guldkorn!

Jannice/Add simplicitys styling till vänster, Pella/STIl inspirations styling till höger.  Foto: Sara Danielsson för Jysk.
Jannice/Add simplicitys styling till vänster, Pella/STIl inspirations styling till höger. Foto: Sara Danielsson för Jysk.

Kedjorna har äntligen snappat vilken potential bloggosfären besitter och jag hittade åtminstone två rykande färska samarbeten. Jysk anlitade Add simplicity för att styla en hall och STIL inspiration för att styla ett sovrum, de lyckade resultaten ser ni ovan och fler bilder hittar ni här och här.

Johanna Flyckt Gashi/Vintage har stylat påsk för Hemtex. Foto: Hemtex
Johanna Flyckt Gashi/Vintage har stylat påsk för Hemtex. Foto: Hemtex

F’ärskt bloggsamarbete är kanske lite att ta i eftersom Johanna Flyckt Gashi/Vintage jobbar som stylist och dessutom gjort flera jobb för Hemtex tidigare, men eftersom det knyter an så fint till bilderna ovan så vill jag tipsa om hennes fina påskstyling för Hemtex!

Tant Johanna säljer sin lägenhet. Mäklarfoton: Alvhem
Tant Johanna säljer sin lägenhet. Mäklarfoton: Alvhem

Veckans blogghem på Hemnet är naturligtvis Tant Johannas! Johanna besitter tydligen en aldrig sinande ork att renovera och flyttpacka för nu är det dags igen! Här ligger hennes superfina lägenhet ute, och nu blir det så klart spännande att se var hon hamnar härnäst.

Iris Apfel, 92 år och stilikon. Foto: Ryan Dixon/Onekingslane.com
Iris Apfel, 92 år och stilikon. Foto: Ryan Dixon/Onekingslane.com

Fantastiska Iris Apfel har jag skrivit om tidigare, och hon är still going strong så här 92 år gammal. Men nu har hon bestämt sig för att rensa lite i sina gömmor (som inte är vilken liten byrålåda som helst), och resultatet är att hela 800 (!) saker kommer att säljas på e-shoppen One King’s Lane den 5 april. Iris har onekligen mer maximalistisk smak än de flesta, men tänk att få botanisera bland saker hon samlat på sig under de senaste 70 åren eller så – så häftigt! Jag kommer garanterat att hänga på det virtuella låset, om så bara för att få en titt på hennes enorma samlingar. Läs mer här!

Translation: Blog roundup of the week, with lovely Iris Apfel, a blogger’s apartment for sale and a couple of blog collaborations. Enjoy!