Husligheter

Förstberg Arkitektur

De senaste dagarna har jag sett bilder på det här fantastiska huset precis överallt, och jag vill ju inte vara sämre så jag hakar på. För visst är det coolt? Det heter House of mother, är ritat av Förstberg Arkitektur och är en del av Linköpingsbo 2017.

Jag gillar särskilt vitt mot vitt-stylingen med de vita Bumling-lamporna, fasaden och bokhylleväggen som fortsätter på våningen ovanför. Och nästa gång jag renoverar badrum kanske jag sätter standardkaklet i räta linjer istället?

House of mother by Förstberg Arkitektur – Husligheter.se House of mother by Förstberg Arkitektur – Husligheter.se House of mother by Förstberg Arkitektur – Husligheter.se House of mother by Förstberg Arkitektur – Husligheter.se House of mother by Förstberg Arkitektur – Husligheter.se House of mother by Förstberg Arkitektur – Husligheter.se house-of-mother-husligheter-6

Translation: Love this house by Förstberg Arkitektur! Especially the white-on-white styling, the bookcase which continues on the first floor and the straight lines in the bathroom.

 • http://journal.alostplace.com A Lost Place

  Men alltså… Wow!!

 • http://ihuvudetpaelvaelva.se/ I huvudet på Elvaelva

  Och jag blev helt knollrigt lycklig av all plywool! Jag ääälskar plywood och drömmer om att någon gång ha ett helt kök i det.

 • Johanna

  Wow, vilket häftigt hus!

 • http://ninniesodergren.se Ninnie

  Riktigt häftigt! Lite väl ”kallt” för min smak.

 • http://www.dancingcameras.com Markus

  Fantastiskt hus, men det är inte byggt än! Jag blev helt såld på de, i mina ögon, fantastiska arkitekturfotografierna så jag hörde av mig för att se vem som fotat. Huset är som sagt inte byggt ännu, så det vi ser på bilderna är renderingar. I mina ögon de absolut BÄSTA renderingarna jag någonsin sett i hela mitt liv. Så sjukt fint. Och framtiden ser nog ljus ut för Förstberg Arkitektur!

  • http://www.husligheter.se Maria/Husligheter

   Markus: Nej, jag vet, det byggs till hösten inför bomässan 2017 – helt galet att det vi ser inte ens finns i verkligheten! Håller med om Förstbergs framtid, jag vill se mer!