Husligheter

Therese Sennerholt news

Men titta här, så fint! Lotta Agaton ger oss en tjuvtittTherese Sennerholts nya kollektioner som släpps i morgon, och nu är det inte ”bara” citat som gäller utan den ena  kollektionen består av snapshots från Thereses liv – kul! Den andra består visserligen av citat, men den här gången handmålade på skyltar från Skillinge emalj. Spännande, kommer ni hänga på det virtuella låset i morgon? (Fler bilder från kollektionen hos Lotta, och hörni – om superstylist-Lotta fortfarande använder Cestita som rekvisita så kan vi väl enas om att den fortfarande är okej? Kanske denna påsks främsta återuppståndelse, rent av?)

En av de nya kollektionsbilderna, stylad av Lotta Agaton och fotad av Pia Ulin.

En av de nya kollektionsbilderna, stylad av Lotta Agaton och fotad av Pia Ulin.

Translation: Two new collections by Therese Sennerholt are on the way, they will be released in her webshop tomorrow. This time the quotes will be handpainted on enamel signs, and the other collection will be snapshots from Therese’s daily life. Can’t wait!

Kommentera

Kommentera

Den där bilden på mannen i tunnelbanan, är den med i kollektionen? Kan man köpa den online nånstans?

Cecilia 17 april, 2014 03:54 /

Svara

Cecilia: Kollektionen släpps idag, gå in här och klicka på News: http://www.theresesennerholtshop.se/echarge/

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 17 april, 2014 11:38 /

Ok, tack. Kan dock inte hitta fotografierna på hemsidan. Får fortsätta kolla, hon kanske lägger upp dem om ett tag.

Cecilia 19 april, 2014 02:36 /

Svara

Cecilia: Jodå, titta under ”News”!

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 19 april, 2014 10:18 /