Husligheter

New in: Cacti

De senaste veckorna har jag sett kaktusar ÖVERALLT. Som här. Och här. Här, här, här, här och här. I min mobil finns nytagna kaktus-snapshots från bland annat toaletten (!) i EKPRs showroom och Åhléns Citys skyltfönster. Sakta men säkert började jag få ett sug efter några egna taggiga kompisar, och jag bestämde mig häromdagen för att börja i liten skala. Nu bor några småttingar i en skål hos mig, jag hoppas de ska trivas. Och jag gissar att vi kommer att få se ännu fler vassa växter i inredningsmiljöer framöver.

Cacti (photo: Maria Soxbo/Husligheter.se)

Två små kaktusar och en liten suckulent på plats hemma hos mig.

Cacti (photo: Maria Soxbo/Husligheter.se)

De fick bo i en liten skål som jag fyndade till det facila priset av 59 kronor på Åhléns.

Clay pot (photo: Maria Soxbo/Husligheter.se)En annan nykomling här hemma är den här fina blomkrukan som numera hyser min hälsopelargon.

Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter.se

Translation: Suddenly I see cacti everywhere, and a few days ago I decided to get a couple of small ones for myself. 

 

Kommentera

Kommentera

Ja, jag börjar också bli lite sugen på kaktus-trenden. Får se om jag hittar någon trevlig variant i blomsteraffären här intill…

Önskar dig en fin fortsättning på påskhelgen!

Hanna http://hannarty.blogspot.se 20 april, 2014 04:02 /

Svara

Hanna: Detsamma! =9

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 20 april, 2014 07:54 /

Hej!

Var kommer krukan på sista bilden från?

Hälsningar
Emma

Emma 20 april, 2014 06:02 /

Svara

Emma: Jag vet faktiskt inte märket, men jag köpte den i en blombutik precis vid Mariatorget!

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 20 april, 2014 07:54 /