Oscar Properties

21 april, 2014 1 kommentar
#blogg100 / Architecture / Arkitektur

Annonsen laddas.

Nej, hörni, hela mitt bloggflöde består bara av påskägg, påskdukningar, påsksol och påskgodis. Det blir ingen bloggrunda idag, för när en högtid är över så är den över och jag känner väl att en sammanfattning av veckan som gått skulle bli lite väl … gul för att kännas rolig. Nya tag nästa vecka!

Istället bjuder jag på lite fina bilder från ett Oscar Properties-projekt, Chokladfabriken, som stilfull måndagsdetox efter allt sött som helgen bjudit på. Varsågoda!

Oscar Properties - Chokladfabriken – Husligheter.se Oscar Properties - Chokladfabriken – Husligheter.se Oscar Properties - Chokladfabriken – Husligheter.se Oscar Properties - Chokladfabriken – Husligheter.se Oscar Properties - Chokladfabriken – Husligheter.se Oscar Properties - Chokladfabriken – Husligheter.se Oscar Properties - Chokladfabriken – Husligheter.se Oscar Properties - Chokladfabriken – Husligheter.se

Translation: No blog roundup this week, due to massive Easter overload in the blogosphere. I basically have nothing to report besides eggs and candy … So I’ll post a few stylish pics from Oscar Properties new project Chokladfabriken (The choclate factory) instead. You like?

Skriv en kommentar

*

1 kommentar