Raw luxe

28 april, 2014 2 kommentarer
#blogg100 / Homes / Hem

Annonsen laddas.

Idag borde det ju komma en bloggrunda, men det ska erkännas att jag inte hunnit med det idag på grund av ett panikjobb som landade i mitt knä. Så den får vänta lite, men jag kompenserar det med det här härligt vintagefyllda hemmet från Femina, plåtat av alltid lika excellente Kristofer Johnsson.  Älskar mixen av hårt/rakt och mjukt/sirligt! (Via House of bliss.)

Update: Här får jag ju veta av bästa Pella att detta inte är ett enda hem utan två olika jobb plåtade av Kristofer och stylade av Pella respektive Lotta Agaton. Tokigt! Men visst passade de fint ihop?

Raw luxe (photo: Kristofer Johnsson for Femina) – Husligheter.se Raw luxe (photo: Kristofer Johnsson for Femina) – Husligheter.se Raw luxe (photo: Kristofer Johnsson for Femina) – Husligheter.se Raw luxe (photo: Kristofer Johnsson for Femina) – Husligheter.se Raw luxe (photo: Kristofer Johnsson for Femina) – Husligheter.se Raw luxe (photo: Kristofer Johnsson for Femina) – Husligheter.se Raw luxe (photo: Kristofer Johnsson for Femina) – Husligheter.se Raw luxe (photo: Kristofer Johnsson for Femina) – Husligheter.se Raw luxe (photo: Kristofer Johnsson for Femina) – Husligheter.se Raw luxe (photo: Kristofer Johnsson for Femina) – Husligheter.se

Translation: I haven’t had the chance to do a blog roundup post today, because of a job thing. But I found this great vintage-filled home instead for you to enjoy! 

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer