Husligheter

That desk, those roses

Maria/Husligheter

Resten av den här lägenheten gjorde inte alls samma intryck på mig som det här rummet, med sitt gigantiska vintageskrivbord, buketten med vita rosor och porträttet på Audrey Hepburn i bakgrunden. Så fint att det är värt ett helt eget inlägg. Nu ut i friska luften med två spralliga barn – trevlig söndag på er!

Translation: The rest of this apartment didn’t really impress me that much, but this room? Oh my, so pretty!

Kommentera

Kommentera

Älskar Audrey Hepburn-tavlan, den ger ett sånt lugn. För ett tag sen frågade jag dig om Ferm Livings marbleprint, om du visste ifall det fanns som tyg. Jag kontaktade Ferm Living då och de svarade att de tyvärr inte kunde ordna nåt marble-tyg. Så det slutade med jag köpte deras duschdraperi och får nöja mig med det. Numera är badrummet mitt favoritrum!

Nova 18 maj, 2014 03:25 /

Svara

Håller med! Hur fint som helst.

Volang-Linda http://www.volang.elledecoration.se 18 maj, 2014 10:24 /

Svara